Camper met automaat huren?

Start- en einddatum tot

Waarom een automaat?

Een camper met automaat huren behoort ook zeker tot de mogelijkheden bij Goboony. En eigenlijk brengt in een camper met automaat rijden best wat voordelen met zich mee. Zo kun je bijvoorbeeld met een automaat veel relaxter rijden. Je hoeft maar een voet te gebruiken en ook hoef je de versnellingspook niet te bedienen. Je hoeft gewoon veel minder handelingen te doen. Bijkomende voordeel is dat je je aandacht alleen maar op het verkeer hoeft te richten, waardoor in een automaat rijden ook nog eens veiliger is.

Mocht je op reis ook nog onverhoopt in een file terecht komen, dan rijdt een automaat ook veel fijner. Het enige dat je hoeft te doen is gas geven en remmen. Je hoeft niet meer over het schakelen na te denken en je camper zal ook niet zo snel afslaan. En als je in een nieuwe camper rijdt, zal je ook nog zuiniger rijden.

Huren via Goboony

Reden genoeg dus om een camper met automaat te huren via Goboony. Het leuke van huren via Goboony is dat je huurt van een particuliere eigenaar die zijn camper zelf niet vaak genoeg kan gebruiken en daarom zijn camper graag deelt met anderen. De campers zijn veilig, verzekerd en gekeurd waardoor je met een gerust hart op reis kan.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle automaten, waardoor het boeken een fluitje van een cent wordt, eigenlijk net zo makkelijk als het rijden in een automaat.

Waarom een camper huren via Goboony?

  • Flexibiliteit bij overmacht door Corona

  • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

  • Grootste aanbod campers in Nederland

  • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

  • Persoonlijk support
    085 401 68 32
    (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

Campers met automaat