Camper huren voor wintersport

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.8!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.8/10

669 beoordelingen bij Kiyoh

Start- en einddatum tot

Een camper huren voor wintersport, kan prima en is eigenlijk ook gewoon heel leuk! Misschien is het juist wel een goede manier van op wintersport gaan, want als er ergens geen sneeuw ligt, rijd je gewoon naar de volgende wintersportplaats. Er zijn genoeg wintercampings in Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk en als je een goed uitgeruste camper voor de wintersport hebt, dan is het prima toeven in een camper. Bij een goede uitrusting moet je denken aan goede isolatie, een verwarming, winterbanden, kettingen, etc. Op Goboony vind je genoeg campers die zo'n goede uitrusting hebben en door de eigenaren voor wintersport worden toegestaan.

Een camper huren voor wintersport is via Goboony heel makkelijk vooral omdat we ze hier op een rijtje hebben gezet. Overleg wel altijd even met de eigenaar of de camper echt in voldoende mate klaar is voor een trip naar de sneeuw. En vergeet naast je skies niet om een sneeuwschep mee te nemen. Als je die vergeet zou het uitgraven van je camper nog wel eens veel werk kunnen zijn...

Huur bijvoorbeeld deze campers voor de wintersport

Marion

Wat een geweldig bedrijf en uitstekende service. We hebben genoten van een weekend met de camper, alles was top geregeld. Een echte aanrader!

Marion uit Soest

Joella

Wat een leuk bedrijf en initiatief: Goboony. Door Goboony hebben wij een geweldige camper ervaring gehad! Een ervaring om nooit te vergeten!

Joëlla uit Amsterdam