7 redenen waarom jouw volgende vakantie een campervakantie moet zijn

Start- en einddatum tot

#1 Camperen is vrijheidgoboony redenen campervakantie vrijheid

Met de camper hoef je nergens op tijd te zijn! Een heerlijk gevoel tijdens de vakantie. Geen tijdstip waarop je in moet checken op het vliegveld of in het hotel. Hoe ga je van vliegveld naar hotel? Allemaal dingen waar je afscheid van kunt nemen als je met de camper op pad gaat. Je trekt de  voordeur achter je dicht, start de camper en de vakantie is begonnen.
Ook hoef je niet na te denken over waar je die avond zult gaan eten, want dit kan gewoon in de camper. Je zet de camper op een mooie plek en je kunt tijdens de maaltijd genieten van het mooie uitzicht wat jij uitgekozen hebt.
 

#2 Camperen is avontuurgoboony redenen campervakantie avontuur

Met de camper bepaal jij waar je heen gaat. Wil je de wildernis in of juist de zon achterna? Het kan allemaal met de camper! Je pakt gemakkelijk alles in en vertrekt naar een volgende bestemming. Je hoeft niet op één plek te blijven en kunt veel dingen zien. Valt de bestemming waar je heen gegaan bent tegen, dan reis je makkelijk door naar de volgende! Ook heb je gegarandeerd mooi weer, want als de zon niet schijnt kun je inpakken en doorrijden naar een plek waar dit wel zo is.
 

#3 Camperen is vertrouwdgoboony redenen campervakantie vertrouwd

Een camper is een huis op wielen. De camper pak je zelf in en dat betekend dat je alle vertrouwde spullen mee kunt nemen. Het pannetje waar jij de lekkerste eieren mee kunt bakken of het drankje waar je zo gek op bent.
Geen strakke hotelkamer, maar jouw eigen opgemaakte bed waar je het lekkerst in slaapt. Je richt je camper in zoals je dat zelf wilt en maakt het je eigen gezellige huisje. Ook heb je alle spullen die je nodig hebt binnen handbereik. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets vergeet in het appartement of de hotelkamer.
 

#4 Camperen is natuurgoboony redenen campervakantie natuur

Hoe fijn is het om de deur van de camper open te doen en direct midden in de natuur te zijn? Vaak liggen hotels ver van de natuur en dat is voor natuurliefhebbers niet ideaal. Daarom is een camper perfect. Je kunt vaak de camper parkeren langs het strand of op een parkeerplaats aan de rand van het bos. Je hoeft dus niet midden in de stad te parkeren, maar kunt gemakkelijk de natuur in. Vaak zijn dit soort plekken ook nog eens goedkoop!
Ook kun je de route plannen zoals jij dat zelf wilt. Dit betekend dat je de alternatieve routes kunt nemen en dus meer van het land kunt zien. Wegen dwars door de natuur heen zijn vaak niet de routes die gegeven worden, maar wel heel leuk zijn om te rijden.
 

#5 Camperen is gezelligheidgoboony redenen campervakantie gezelligheid

Natuurlijk wil je zon en warmte als je op vakantie bent, maar regendagen heeft ook zijn charme. Als het regent kruip je gezellig met z’n allen de camper in en is het tijd voor bordspellen, een kop koffie of om wat te lezen. Ook dit is typerend voor het reizen met de camper en geeft een hoop gezelligheid. Je bent echt even samen met elkaar!
 

#6 Camperen is spannendgoboony redenen campervakantie spannend

De reis met de camper kun je heel goed plannen van tevoren, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om dit dag voor dag te doen. Dit zorgt ervoor dat je niet weet waar je overmorgen zal zijn en wat je zal gaan zien en doen. Met de camper rijden is al een ervaring op zich. Het is een voertuig wat groter, langer en hoger is. Maar ook een voertuig waar je niet vaak in zult rijden. Op onze website hebben wij een breed aanbod aan campers en hier zitten veel mooie exemplaren tussen. Altijd al eens in een oude Volkswagen een roadtrip willen maken? Kijk dan eens even tussen het aanbod!
 

#7 Camperen is goed voor je relatiegoboony redenen campervakantie relatie

Het maakt niet uit met wie je op reis zult gaan met de camper. Het is goed voor de onderlinge band. Je bent echt op elkaar aangewezen en je zal samen een hoop beleven. De één heeft de route op schoot en de ander rijdt. Alles wat je zal ondernemen tijdens de reis zal je samen doen. Maar het gaat nog veel verder dan dat. Het reizen, nieuwe plekken ontdekken en de drive naar avontuur is een factor wat je met je reisgenoot bindt. Je hebt een gezamenlijke interesse en dat is goed voor de relatie.
 

Ben je ervan overtuigd dat je volgende vakantie écht met de camper moet zijn? Kijk dan in het aanbod of de perfecte camper voor jou ertussen zit.

Waarom een camper huren via Goboony?

Flexibiliteit bij overmacht door Corona
Voor iedereen een camper
Grootste aanbod campers in Nederland
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Persoonlijk support
085 401 68 32
(ma-vrij 9:00 - 17:30)

Vind jouw droomcamper