In de media, RTL Nieuws: 'Meer vraag naar campers'

15 mei 2020 in In de media en Over Goboony

Goboony oprichter Mark de Vos werd geïnterviewd voor RTL Nieuws over de toenemende populariteit van campers. Dit jaar is er veel vraag naar corona-proof kamperen. Mark bespreekt de populariteit van ons platform en de voordelen van een camper in deze tijd. Hieronder vind je de link naar het artikel, en een korte passage.

Lees hier het stuk over de populariteit van ons camper platform.

Verhuurplatform Goboony ziet een flinke groei in het aantal boekingen vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. "De laatste weken is het in een stroomversnelling gekomen. Als het in dit tempo doorgaat, zijn we halverwege juni volgeboekt", vertelt eigenaar Mark de Vos.

Goboony RTL Nieuws

Bij Goboony werden vorig jaar 150.000 nachten geboekt. Maar dat kunnen er veel meer worden. Als er genoeg campers beschikbaar zijn tenminste.

De Vos hoopt dat nog meer camperbezitters bereid zullen zijn om hun voertuig tijdelijk te verhuren."Eigenaars gaan er zelf gemiddeld vier weken per jaar mee op pad, dus campers staan het grootste gedeelte van het jaar stil."

Je camper verhuren in de periodes dat je hem zelf niet gebruikt, is heel lucratief. 'Dat levert een camperbezitter in het hoogseizoen duizend euro per week op.'