In de media, AD voorpagina: 'Ware run op campers'

23 mei 2020 in In de media en Over Goboony

Goboony stond 16 mei op de voorpagina van AD Utrecht. De coverstory in de Utrechtse oplage van het Algemeen Dagblad stond in het teken van vakantie in coronatijd en de run op campers die daardoor ontstaan is. Onze COO William komt uitgebreid aan het woord over de enorme drukte op ons platform. Hieronder vind je enkele passages uit het stuk.

Goboony Algemeen Dagblad

"We zijn binnen twee weken van nul euro naar de normale omzet gegaan. Het is heel hard gegaan." Wie nu nog een camper wil hjuren voor de zomervakantie, moet snel zijn, stelt Van Tienen. "Voor de zomervakantie zitten we al aardig vol, ik denk dat we met een paar weken weer tot eind augustus volgeboekt zijn."

Goboony algemeen dagblad

Volgens Van Tienen is de camper perfect voor de 'coronavakantie'. "Een camper geeft vrijheid. Veel Nederlanders hebben toch nog de hoop dat we deze zomer op vakantie kunnen naar Frankrijk, Italië of Spanje. Dan willen ze niet aan een huisje in Nederland vastzitten. Zelfs als de dag voor je vakantie of tijdens je vakantie besloten wordt dat we naar het buitenland mogen reizen, kun je nog gaan. Ook als je ergens in Nederland staat waar je het niet fijn vindt, kun je weg. Die flexibiliteit spreekt mensen nu erg aan."