MyWheels en Goboony

Welkom bij Goboony!

Vanaf nu kan je bij ons terecht voor de verhuur van jouw camper. Het verhuren van je camper via  Goboony is anders dan via MyWheels. We zullen je uitleggen waarom!

Goboony is gespecialiseerd in campers. Dit is ook het enige waar wij op ons richten en we zijn inmiddels in meerdere landen actief! In de afgelopen twee jaar zijn er al duizenden mensen op pad geweest met één van onze Goboony campers. Wat zijn de voordelen voor jou, als je overgaat tot verhuren via Goboony?

  • Er zijn meer mogelijkheden om je camper te beschrijven in je advertentie. Zo kun je dingen instellen als: (seizoens)tarieven, annuleringsvoorwaarden en huisregels voor je camper.

  • We bieden gespecialiseerde hulp, workshops over alle ins en outs van het verhuren van je camper en een formulier speciaal ontworpen voor de sleuteloverdracht van je camper (het zogeheten GoForm).

  • De verzekering werkt anders. Deze sluit je zelf af via NKC, Aveco of een andere verzekeraar. Zie hier meer informatie over verzekeringen.  

  • Ook jouw verhuuropbrengsten zijn anders. De gemiddelde huurperiode van een camper bij Goboony is 10 dagen a €1.100 en dat voor 5 tot 8 keer per jaar. Dit brengt je op een totaal van zo’n €5000 tot €8000 per jaar!

Wat zijn nu de vervolgstappen?

Aan de hand van een telefonische afspraak met een medewerker van Goboony helpen wij je bij de opmaak en invulling van je advertentie. Je kan hiervoor een afspraak maken door contact op te nemen via verhuren@goboony.nl

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meteen zelf een advertentie aan te maken, als je daarna eventuele vragen hebt helpen wij je ook graag. 

We zien jouw camper graag verschijnen op ons platform! #LETSGOBOONY

Verhuren@goboony.nl
085 - 401 68 32