Camperverzekering voor verhuur

Verzekering voor camper verhuur

In Nederland kun je als camper eigenaar zelf een verzekering afsluiten waarbij het verhuren van de camper ook is toegestaan. De risico’s op schade tijdens de huurperiodes kunnen op deze manier gedekt worden. Goboony heeft ervaring met een aantal van deze maatschappijen waarbij dit goed geregeld kan worden. Het kost meestal maar een paar tientjes extra per maand dus die kosten heb je er snel uit. 

 

NKC camperverzekering met verhuurmodule

  • De premietoeslag is 90% voor campers tot en met 10 jaar en 125% voor campers van 11 tot en met 15 jaar. De premietoeslag geldt voor een geheel jaar.
  • Inclusief pechhulp en vervangende camper of auto bij stranding
  • Extra eigen risico bij verhuur €750-€1000 (bovenop je eigen eigen risico) - Dit wordt gedekt door de borg en het eigen risico van de huurder.
  • Maximale uitkering tijdens verhuur is de dagwaarde (het bedrag dat nodig is voor de aanschaf van een vergelijkbare camper)
  • Bekijk alle voorwaarden op NKC verzekeringsvoorwaarden

 

Bereken je premie

 

Ben je bij een andere verzekeraar verzekerd, controleer dan of verhuur is toegestaan. Of neem contact met ons op. We kunnen je vaak direct helpen: support@goboony.com of 085 - 401 68 32.

Ik wil graag meer informatie over het verhuren van mijn camper!