Camper huren in Ede

Een camper huren in Ede kan gemakkelijk en snel via Goboony, het camperdeelplatform van Europa. Je kan het een beetje vergelijken met Airbnb. Particulieren die zelf hun camper niet altijd kunnen gebruiken delen hem via onze site met iedereen die wel eens met een camper zou willen reizen. Zo kunnen zij altijd een veilige camper bij hun in de buurt vinden en staat de camper niet meer 11 maanden per jaar stil. Een win-win situatie dus.

Op deze site vind je alle campers die worden aangeboden in Ede. Mocht je daar je droomcamper niet kunnen vinden, kijk dan ook even in de provincie Gelderland. Of je nu een grote familiecamper zoekt of een compacte buscamper, op ons platform vind je ze allemaal.

Lees meer …

Meer dan 262.500 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Ede

Wil je eens op vakantie gaan naar Ede, dan wil je natuurlijk ook graag overnachten op een camperplaats. Helaas zijn er geen camperplaatsen in Ede zelf, maar in de omgeving zijn heel veel camperplaatsen en campings. Een mooie camperplaats is bijvoorbeeld SVR Camping 'T Kikkergat, die mooie rustig gelegen is in het buitengebied van Otterlo. De camperplaats kost €16,20 en daar zitten lozen van het toilet en vuilwater en water en stroom gratis bij. Alles ziet er verzorgd uit. Je staat op een verharde ondergrond, het sanitair is schoon en alles is er; wc papier, luchtverfrisser in het toilet, zeepdispenser bij het aanrecht, heet water voor de afwas en heerlijke ruime douches. Ook is er een fietsoplaadpunten.

Bezienswaardigheden in Ede

Er zijn leuke bezienswaardigheden in Ede en rondom Ede. Vooral in Otterlo, waar de camperplaats ook is, is veel te doen. Zo vind je hier het Kröller-Müller Museum, het Nederlandse Tegelmuseum en natuurhistorisch museum Museonder in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ook in Ede zelf is van alles te doen. Je kan lekker naar de bioscoop gaan, biertjes drinken bij de Heidebrouwe of lekker wandelen en fietsen op de Ginkelse Heide en over de Natuurmonumenten-route Planken Wambuis.

Evenementen in Ede

Er zijn ook een aantal leuke evenementen in Ede. Vooral met de musea die in de buurt zijn gaan een aantal evenementen gepaard. Het kroller-muller museum heeft soms wisselende tentoonstellingen, maar ook andere musea hebben mooie exposities. Je kan in Jachthuis Sint Hubertus, een van de belangrijkste monumenten in ons land, rondleidingen volgen door de 5 belangrijkste vertrekken van het jachthuis. De kinderen kunnen bij het kroller-muller museum op ontdekkingstocht met de magische iPad-game. De game neemt ze mee door het bos en het stuifzand en ze maken kennis met Anton en Helene Kröller-Müller, de geschiedenis van het Nationaal Park de Hoge Veluwe en de planten en dieren die er leven.