Het ultieme vader-zoon avontuur: Scandinavische experience dichtbij huis

24 april 2024 in Bestemmingen, Camper- en campingtips, Voor reizigers, Campings en camperplaatsen & Nederland

Het ultieme vader-zoon avontuur: Scandinavische experience dichtbij huis

Vaderdag komt eraan, en wij hebben een onbetaalbaar en uniek cadeau bedacht: stap samen met je vader drie dagen in de wondere wereld van Scandinavische outdoor avonturen, maar dan gewoon in Nederland! Ontsnap aan de dagelijkse routine en beleef een avontuur dat jullie als vader en zoon dichter bij elkaar brengt. Neem een verfrissende duik in een ijskoud meer, waarna je samen opwarmt bij een knapperend kampvuur. Terwijl de hitte jullie koude handen weer tot leven brengt, halen jullie verhalen van vroeger op. De volgende dag kan je jouw vader laten kiezen: een kajaktocht op het rustige water of een rustgevende wandeling door het prachtige Nederlandse landschap? Misschien willen jullie gewoon relaxen in de wildernisspa, compleet met hottub en sauna. Het voelt als back-to-basics, net als in Scandinavië, maar met alle gemakken van thuis! Alle activiteiten zijn ideaal voor vaders en zonen van alle leeftijden, zodat jullie samen onvergetelijke herinneringen kunnen maken.

Terug naar de basis en samen genieten van het buitenzijn

Hoe ziet deze vader-zoon experience er uit? 
Goboony de ultieme vader-zoon Scandinavian experience dichtbij huisDag 1 - Aankomst op de camping

Vandaag halen jij en je vader de camper op en rijden jullie je outdoor avontuur tegemoet! Als jullie je plekje in de natuur gevonden hebben, is het tijd om jullie inner wildkampeerders naar boven te halen. Ga samen met je vader houthakken, maak een vuurtje om op te koken en klets gezellig bij in de Zweedse kota (half overdekte vuurplaats). In de winder genieten jullie van een typische Scandinavische Hygge en nodigt het winterras met dekens, warme drankjes en een flink kampvuur jullie uit. 
Goboony de ultieme vader-zoon Scandinavian experience dichtbij huisDag 2 - Geniet van jullie outdoor avontuur
Jullie starten de dag met een verfrissende duik in het meer. Daarna maken jullie je klaar voor een wandeling of tocht op de mountainbike. Bezoek het klimbos of doe een lokale bierproeverij om lekker met je vader te proosten. Waar jullie ook voor kiezen, 's avonds is het tijd om een vuurtje te stoken en te genieten van de wildernisspa. Het enige wat jullie nu nog hoeven te doen, is genieten van de quality tijd samen. 
Goboony de ultieme vader-zoon Scandinavian experience dichtbij huisDag 3 - Laatste dag outdoor avontuur en inleveren camper
Als jullie vandaag wakker worden, hebben jullie vast en zeker het gevoel dat je ald agen in de Scandinavische wildernis zit. Geniet nog even van jullie laatste dagje met alle outdoor activiteiten en dichtbij je camperpkek. Dit weekendje opladen in de natuur zullen jullie niet snel vergeten! 

Bekijk en boek het avontuur hier