Goboony Wrapped: dit waren onze hoogtepunten van 2021

19 januari 2022 in Over Goboony en Over Goboony

2021 was een jaar om nooit meer te vergeten. Besmettingscurves die meer pieken en dalen hadden dan een gemiddelde rollercoaster. Daft Punk ging uit elkaar. NASA's Perseverance landde op Mars. Ook voor Goboony was het een bijzonder jaar: voor het eerst stuurden we meer dan 100.000 reizigers op pad. 
Goboony camper huren Nederland
Wij zagen ongelofelijk mooie dingen gebeuren: mensen trokken er massaal op uit in eigen land. Ook wanneer de grenzen weer open waren. Meer dan 100.000 reizigers voelden zich zo vrij als een vogel in hun camper. Mensen kochten cadeaubonnen voor vrienden en familie om ze de reis van hun leven te geven. We zagen enthousiaste reizigers terugkomen en vriendschappen opbouwen met de verhuurders. En dat allemaal dankzij jullie! Een applausje voor jezelf is hier wel op zijn plaats. 

Voor Goboony ging het ook hard: we verwelkomden 38 nieuwe gezichten in ons team. In oktober organiseerden we een ontmoetingsweekend met onze verhuurders en we konden ein-de-lijk onze beeldschermen omruilen voor een fysieke bijeenkomst met collega's tijdens de Goboony Get Together Week. Er zijn zoveel hoogtepunten te noemen, ondanks dit bijzondere jaar. Dat voorspelt veel goeds voor 2022!

Ontdek onze hoogtepunten 
Goboony camper huren NederlandGoboony camper huren remote working jobs vacatures Nederland scale upGoboony camper huren NederlandGoboony camper huren NederlandGoboony camper huren NederlandGoboony camper huren Nederland

Werken bij Goboony is iets unieks: wij werken al jaren op afstand, geven werknemers de vrijheid om hun dagen zelf in te richten voor een gezonde work-life balans én we geloven dat mensen die gelukkig zijn in hun werk zelf kunnen bepalen hoeveel dagen vakantie ze nodig hebben. Gouden tip: er staan nog een heleboel vacatures open.