Word een Affiliate Partner

Goboony is een platform waar campereigenaren en reizigers bij elkaar komen. Of je nu een superdeluxe camper met alles erop en eraan wilt huren, of met een karakteristiek, maar simpel volkswagen busje weg wilt: bij Goboony ben je aan het juiste adres. 

We hopen dat jij ons kunt helpen om reizigers en/of campereigeneraren te bereiken. Zo kunnen we nog meer reizigers helpen die op zoek zijn naar vrijheid en avontuur en hun kennis laten maken met het reizen in een camper! Andersom hopen we nog meer campereigenaren te bereiken, zodat zij makkelijk, veilig en eenvoudig hun camper kunnen verhuren en op die manier misschien wel de aanschaf of bouw van hun camper terug kunnen verdienen! Als Affiliate Partner van Goboony krijg je de mogelijkheid om Goboony te delen met jouw netwerk en daar zelf van te profiteren. 

Hoe werkt het Affiliate Programma gericht op reizigers?

Wij geven jou een persoonlijke Goboony affiliate link die je kunt delen op jouw website/social mediakanalen. De linkt werkt op een 'first click' basis. Dat betekent dat als jouw websitebezoeker op de link klikt en binnen een jaar een reis boekt of een reservering maakt bij Goboony, jij daar een leuke vergoeding voor krijgt! Werk je liever met een marketing banner of een andere promotietool? Geen probleem, dit is op aanvraag beschikbaar. 

Hoe werkt het Affiliate Programma gericht op campereigenaren? 

We staan momenteel te springen om campers, want de vraag is nog nooit zo groot geweest! Wij geven jou een persoonlijke Goboony affiliate link die je kunt delen op jouw website/social mediakanalen. De linkt werkt op een 'first click' basis. Dat betekent dat als jouw websitebezoeker op de link klikt en zich binnen een jaar inschrijft als camperadverteerder bij Goboony, jij daar een leuke vergoeding voor krijgt! Werk je liever met een marketing banner of een andere promotietool? Geen probleem, dit is op aanvraag beschikbaar. 

Hoe verdien je geld met het Affiliate Programma?

Jouw persoonlijke affiliate link wordt ieder kwartaal gemonitord en het aantal bezoekers dat op de link heeft geklikt, wordt vervolgens in een rapport verzameld. In dit rapport kunnen we bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers via jouw persoonlijke affiliate link een reis hebben geboekt bij Goboony of een Goboony account hebben aangemaakt als camperadverteerder. Heeft iemand wel op jouw persoonlijke affiliate link geklikt, maar komt deze persoon later via een ander kanaal terug om bijvoorbeeld een reservering te maken? Dan is deze actie nog steeds terug te leiden naar jouw persoonlijke affiliate link. 

Aan het eind van iedere kwartaal sturen we je het rapport toe dat rechtstreeks vanuit ons systeem wordt gehaald. Nadat je het rapport in goede orde hebt ontvangen, mag je ons een factuur sturen met het bedrag dat jij verdiend hebt. We betalen jouw factuur vervolgens binnen 14 werkdagen. 

Voor elke reservering of boeking 25 euro
Voor iedere nieuwe camperadverteerder 75 euro

Meedoen aan het Goboony Affiliate Programma?

Inschrijven voor het Goboony Affiliate Programma is gratis.

Share the freedom

Wil je onze liefde voor vrijheid en avontuur verspreiden? Wanneer je lid bent van ons Affiliate Programma, kun je anderen aanbevelen om ook een Affiliate Partner te worden door ze het bovenstaande inschrijfformulier te laten invulllen.