Vacatures bij Goboony

Vind een plekje voor jezelf door hem te creëren!

Hoe gaaf is het om aan de andere kant van de wereld een camper te huren en op ontdekkingreis te gaan? Dát is pas avontuur. Zelf bepalen waar je heen gaat. Een campervakantie is het ultieme gevoel van vrijheid beleven.

Werken bij Goboony voelt net zo. We zijn een jong, zeer snel groeiend, internationaal bedrijf met grote ambities. We ontdekken letterlijk elke dag samen weer nieuwe mogelijkheden om nog beter, slimmer en leuker al die enthousiaste campereigenaren en reizigers bij elkaar te brengen. Camperen is hot en dat stimuleert!

Wat wil jij delen en leren?

De leercurve is steil. We weten vooral nog heel veel niet. Maar dat wat we al geleerd hebben, delen we met jou, zodat we samen snel vooruit kunnen. Bij ons ontdek je heel veel over online ondernemen, internationaal bezig zijn (voertaal is regelmatig Engels) en het werken in 1 groot team. Je hebt de vrijheid om je eigen projecten te ontwikkelen en ownership hiervoor te nemen: Ontdek waar je goed in bent en zie direct het resultaat.

Vacatures


1. Experienced Back-end (Ruby on) Rails Developer

Ben jij degene die onze Back-end verder kan helpen ontwikkelen? Bij Goboony kun je morgen aan de slag! Je wordt onderdeel van een experienced development team, waar je meteen je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Je wordt een belangrijke spil in de core van ons bedrijf! Lees meer... 


2. Front-End developer (per direct!)

Ben jij degene die onze User Experience en front-end naar de next level kan brengen? Bij Goboony kun je morgen aan de slag! Je wordt onderdeel van een experienced development team, waar je meteen je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Je kunt bij ons een hoop leren en tegelijkertijd veel waarde toevoegen. Het is een job met veel verantwoordelijkheid, want jij moet er voor gaan zorgen dat we nog meer conversie gaan behalen dan we nu al doen! Lees meer... 


3. Community Manager Nederland

Ben je ondernemend, proactief en een echte doorzetter? Als Community Manager is het jouw taak om de community van Goboony uit te breiden door het bieden van support aan camperaars die net zijn begonnen met verhuren of interesse hebben om hun camper te verhuren. Via e-mail en telefonisch contact onderhoud jij de community!

Wat bieden wij jou?

 • Flexibele werkdagen
 • Werken vanuit huis of kantoor
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Een vaste basisloon + bonusvergoeding
 • Nuttige werkervaring in een snelgroeiende start-up met een jong, internationaal team

4. Native Speaker?

We are looking for enthusiastic native speakers who can help us in expanding abroad. We are looking for native speakers in: Flemish, German, Italian and Swedish!


5. Verschillende stageplekken:

Zomerstage per direct: voor Customer Support en Sales stages hebben we deze zomer nog ruimte.

Na de zomer is er weer veel ruimte voor zowel werkstages als onderzoeks- en afstudeerstages van 3-9 maanden voor HBO en WO studenten. Binnen onderstaande aandachtsgebieden kun je werkervaring opdoen en eventueel je onderzoek uitvoeren:

 1. Customer support. Je helpt huurders en verhuurders bij het realiseren van hun dromen.
 2. Sales: Middels growth hacking of direct contact met campereigenaren of bedrijven help je direct mee aan de groei in Nederland en daarbuiten.
 3. Marketing: Je draagt middels “growth hacking”, visuals of inhoudelijke campagnes bij aan het groeien van het aantal huurders en verhuurders.
 4. International Community Management. Je zorgt voor content, marketing en support in een van de landen waar Goboony actief is in het Engels, Duits, Frans of Italiaans.
 5. Communicatie: Door content creatie, community building en PR zorg jij voor de zichtbaarheid van Goboony.
 6. UI/UX design. Je ontwerpt, verbetert en optimaliseert ons digitale product.

Afhankelijk van het soort stage, studiejaar en je ervaring betalen we tussen €200 en €500 per maand.


Passen we bij elkaar?

Wij zijn op zoek naar jou als je je herkent in de volgende omschrijving:

Ambitieus, ondernemend, slim en een beetje idealistisch: alle mensen in ons kantoor gaan voor de extra stap, hebben de drive om nieuwe kennis op te doen en deze met elkaar te delen. Uiteraard spreek je je talen vloeiend. 

Sociaal: als we bij elkaar zijn maken we graag een praatje met elkaar. En niet alleen over de business. Ons platform draait om mensen en ons bedrijf ook.

Nieuwsgierig & leergierig: Het begint pas echt wanneer je het niet weet.

Zelfstandig: iedereen is in grote mate vrij om te bepalen wat zijn/haar bijdrage wordt en hoe die te bereiken is.

Reageren?

Heb je interesse en wil je graag aan de slag bij Goboony? Start direct! Bel met Mark de Vos via 06-55808856 of stuur een e-mail naar [email protected]. Voeg je CV bij en leg kort uit wat je wil bereiken. Wij nemen vervolgens snel contact met je op! #LETSGOBOONY