Kies voor professionele camper reiniging via Helpling

Nu hygiëne belangrijker is dan ooit tevoren zijn we een samenwerking aangegaan met Helpling. Als camper eigenaar kun je vanaf nu dan ook kiezen voor professionele camper reiniging door een schoonmaker via Helpling.

Volledig flexibel

Via Helpling boek je eenvoudig en flexibel je schoonmaker. Je kunt filteren op verschillende kenmerken en snel verschillende profielen en tarieven met elkaar vergelijken. Bovendien bepaal je zelf hoeveel uur er nodig is en wat je precies allemaal wilt dat er meegenomen wordt in de schoonmaak. In verband met corona is er ook contactloze schoonmaak mogelijk.

goboony helpling

Boek meteen een schoonmaker

Op de website van Helpling kun je gelijk je schoonmaakbeurt boeken. Als Goboony gebruiker krijg je bovendien €5 korting op de eerste schoonmaak om deze nieuwe optie eens laagdrempelig uit te proberen.

Hoe het werkt

Het vinden van een geschikte schoonmaker voor je camper is heel eenvoudig.

  1. Vul je postcode in
  2. Kies je datum en tijd
  3. Selecteer een schoonmaker
  4. Verstuur meteen je verzoek

 

Over Helpling

Helpling is een online marktplaats waarbij particuliere huishoudelijke hulpen en particuliere camper eigenaren of huishoudens aan elkaar worden gekoppeld. Helpling is actief in 10 verschillende landen en is daarmee de grootste online marktplaats voor schoonmaakdiensten van Europa. Via Helpling boek je in een aantal klikken een hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle schoonmakers hebben een profiel met klantbeoordelingen, ervaring en hun tarief.