Goboony x Bever

Twee derde van de Nederlanders geeft aan liever meer buiten te zijn. Dit blijkt uit onderzoek dat Bever in april 2016 deed. Dat mensen niet gemaakt zijn om de hele dag binnen te zitten? Daar zijn we bij Goboony ook van overtuigd. Om die reden slaan Goboony en Bever de handen ineen om zoveel mogelijk mensen naar buiten te krijgen. Buiten zijn is goed voor iedereen! 

Scoor jouw roadtrip essentials met 10% korting

Ga je de mooiste surfspots aan de Franse kust ontdekken, tour je met de camper richting Zwitserland om de mooiste hikes te maken of zet je jouw mountainbike achterop de camper om richting de Belgische Ardennen te vertrekken? Waar jouw reis ook heengaat, je kunt nu compleet voorbereid op reis! Verhuurders die hun camper verhuren via Goboony en huurders die hun camper al hebben geboekt, mogen namelijk met 10% korting shoppen bij Bever! 

Shop met korting

Hoe verzilver je jouw 10% korting? 

  • Kopieer de kortingscode uit de e-mail die je van ons hebt ontvangen.
  • Ga naar de website van Bever of naar een van de Bever-winkels bij jou in de buurt en koop jouw favoriete camper gear met de kortingscode! De Bever Buitenexperts helpen je graag bij het vinden van de juiste spullen voor jouw camperreis.