Goboony voor bedrijven

Profiteer van de toegenomen vraag naar camperverhuur! 


Wij lanceren Goboony voor bedrijven, een marketingkanaal en service, exclusief voor camperverhuurbedrijven. Goboony voor bedrijven biedt extra tools en voordelen voor lokale verhuurbedrijven, om zonder zorgen via Goboony te verhuren.

Vergroot het bereik van je bedrijf tot meer dan 1,9 miljoen gebruikers in zowel Nederland als ver daarbuiten. Onze exclusieve diensten zorgen ervoor dat je zorgeloos en efficiënt je eigen boekingen naast die van Goboony beheert. Daarnaast spendeer je met onze diensten minder geld en tijd én bereik je méér huurders! 

Voordelen van Goboony voor bedrijven

 • Profiteer van een directe uitbetaling van de huursom;
 • Marketing via sociale mediakanalen, betaalde kanalen en meer;
 • Synchroniseer jouw kalenders om al jouw boekingen op één plek te hebben;
 • Wordt gezien door 20.000 - 30.000 potentiële huurders, elke dag opnieuw;
 • Een support team dat altijd voor je klaarstaat om je te ondersteunen;
 • Annuleringsvoorwaarden die overeenkomen met die van jou;
 • Ontvang meer boekingen buiten het hoogseizoen.

Je kan van dit alles profiteren en de functies voor jouw bedrijf testen. We bieden een gratis proefperiode aan voor Goboony voor bedrijven tot 1 april 2022. Na deze periode starten we met een abonnementsformule, gebaseerd op het aantal campers die je verhuurt. 

Plan een telefonische afspraak

De enige vereisten zijn minimaal 3 campers - geen maximum! - en dat je één standplaats hebt voor jouw campers.

Goboony owner business key campervan h2 motorhome

Hoe ga je aan de slag?

 • Stap 1
  Maak gratis een profiel aan op Goboony.
   
 • Stap 2
  Laat je bedrijf op ons platform groeien en wij maken jouw advertenties compleet. Je kunt een afspraak maken met een van onze experts voor begeleiding bij de onboarding.
   
 • Stap 3
  Test ons platform gratis tot en met april.
   
 • Stap 4
  Vergroot jouw zichtbaarheid, ontvang boekingsaanvragen en beslis welke boekingen je accepteert. Ontvang direct een aanbetaling wanneer de huurder dit heeft gedaan.
   
 • Stap 5
  Bereid je voor op alle boekingen die je krijgt!

Profiteer van de gratis proefversie en test Goboony voor bedrijven tot en met april!  

Wil je de mogelijkheden van Goboony voor bedrijven bespreken en nog een aantal vragen stellen? Maak hieronder een afspraak en dan nemen we telefonisch contact op. 

Plan een telefonische afspraak

Wie zijn wij?

Goboony is een deelplatform voor campers, waarbij bedrijven en particuliere verhuurders in contact worden gebracht met personen die de vrijheid van camperreizen willen ervaren. Sinds 2015, hebben we met meer dan 5000 campereigenaren en verhuurbedrijven samen gewerkt om te zorgen voor inkomen uit hun campers. Meer dan 90% van deze bedrijven geven aan dat de inkomsten stevig gegroeid zijn sinds het begin van de samenwerking. 

We hebben één missie: tegen 2025 één miljoen reizigers in Europa de ultieme vrijheid van het reizen met een camper te laten ervaren. We willen jou als bedrijf hier ook in meenemen en zorgen dat jij het maximale aantal boekingen behaald.

Meer weten over Goboony voor bedrijven? Download ons e-book.

 

Download het e-book