Exclusief: deze elektrische Volkswagen T2 camper

Ga op reis met een elektrische Volkswagen T2 van evan

Ben je benieuwd hoe het is om in een volledig 100% elektrisch retro Volkswagen campertje te reizen? Vanaf nu kun je exclusief bij Goboony een elektrische Volkswagen T2 camper van evan huren. Begin dit jaar is hij omgebouwd en nu dus helemaal klaar voor de zomer. Zo staat je een authentieke retro camper beleving te wachten, maar dan met een moderne en duurzame twist. In de toekomst zullen er nog meer van deze elektrische Volkswagen busjes op ons platform beschikbaar zijn.

  • 100% elektrisch
  • Volledig verzekerd
  • Duurzaam reizen
  • Retro T2 beleving

goboony evan elektrisch volkswagen busje


150+ mensen gingen je voor

Op dit moment zijn er al meer dan 150 huurders die een reservering hebben geplaatst voor deze elektrische Volkswagen T2 camper. Wees er dus snel bij als je ook weg wil met deze mooie bus. Op termijn komen er nog meer elektrische Volkswagen busjes bij. Wil je graag verder op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Over evan

evan is in 2019 opgestart door ingenieurs en camperfans Erik van Berkel en Pjotr Sillekens. Het Nederlandse duurzame camperverhuurbedrijf geeft reizigers en camperliefhebbers de mogelijkheid op een schone en stille manier de vrijheid op te zoeken. Iedereen kan via evan een elektrische camper huren. Daarbij staan comfort en ontzorgen centraal: de elektrische campers zijn RDW-gekeurd, verzekerd en voordat je op reis gaat krijg je tips en alle benodigdheden mee. Lees hier meer over evan.