Wat kunnen we voor je doen?

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Je kunt je wachtwoord om verschillende redenen willen veranderen. Ben je je wachtwoord vergeten en kun je daardoor niet inloggen? Volg dan stappenplan A. Wil je jouw wachtwoord wijzigen voor andere redenen? Volg dan stappenplan B.

Stappenplan A. Wachtwoord vergeten:

1. Ga naar www.goboony.nl en klik op 'inloggen' rechts boven op het scherm.
  2. Klik op het inlogscherm dat naar voren komt op 'wachtwoord vergeten'.
  3.  Vul op het volgende scherm het e-mailadres in waar je mee zou inloggen.
  4. Je ontvangt een e-mail met daarin een link.
  5. Klik op de link en voer tweemaal het nieuwe wachtwoord in.

Stappenplan B. Wachtwoord wijzigen:

1. Ga naar www.goboony.nl en zorg dat je ingelogd bent.
  2. Klik op jouw naam rechts boven op het scherm (op PC) of op Menu (op smartphone/tablet).
  3. Klik op Account.
  4. Kies het tabblad Wachtwoord.
  5. Vul jouw oude wachtwoord in en vul vervolgens 2 keer het nieuwe wachtwoord in.
  6. Vergeet niet om op 'wachtwoord opslaan' te klikken.

Na het volgen van één van de stappenplannen kun je inloggen met het nieuwe wachtwoord.

✔️ Jouw wachtwoord is altijd onzichtbaar, ook voor Goboony medewerkers.