Wat kunnen we voor je doen?

Hoe bewerk ik mijn profiel?

Jouw profiel is jouw persoonlijke pagina waarmee je naar de huurder duidelijk kan maken wie je bent. In een paar simpele stappen kun je jouw profiel bewerken en uitbreiden:

1. Zorg dat je ingelogd bent op www.goboony.nl
  2. Klik op jouw naam rechts boven (op pc) of op menu (smartphone/tablet).
  3. Klik op Account
  4. Aan de hand van de tabbladen kun je kiezen welke gegevens je wilt uitbreiden of bewerken.
    1. Profiel bewerken: Hier kun je de basisgegevens zoals je naam, geboortedatum en contactgegevens wijzigen. Ook kun je hier iets over jezelf vertellen zodat de huurder een goed beeld van jou kan krijgen. Heb je wijzigingen aangebracht? Vergeet dan niet op Opslaan te klikken.
    2. Wachtwoord: In dit tabblad kun je het wachtwoord van jouw account wijzigen. Verander je wachtwoord als je denkt dat jouw huidige wachtwoord niet veilig genoeg is.
    3. Profielfoto: Hier kun je een profielfoto plaatsen of veranderen. Een profielfoto maakt jouw account een stuk persoonlijker en geeft de huurder een goed beeld van wie je bent.
    4. Verificaties: Hier kun je de verificaties van jouw account zien en toevoegen.
    5. Recensies: Hier zie je welke recensies er door jou geschreven zijn en welke er over jou en de ervaring met de camper geschreven zijn door huurders. Mocht je willen reageren op een recensie van de huurder? Dat kan ook via dit tabblad. Let op: reageren op een recensie kan eenmalig.

Door jouw profiel up to date te houden kunnen huurders een goed beeld vormen van de persoon van wie zij mogelijk een camper willen huren en werkt de site het beste.

✔️ Jouw gegevens worden niet getoond aan huurders tot de boeking definitief is
✔️ Jouw wachtwoord is nooit zichtbaar voor Goboony
✔️ Goboony voldoet aan alle eisen van de AVG