Wat kunnen we voor je doen?

Op welk moment kan ik betalen?

Het betalen van je boeking gebeurt in 2 stappen, eerst wordt de aanbetaling gedaan, hiermee is de boeking definitief. Je kunt een aanbetaling doen als je reserveringsaanvraag door de verhuurder is goedgekeurd ontvang je per mail een betaalverzoek, als je deze aanbetaling voldoet is je boeking definitief. 

Met het boeken wordt er onderscheid gemaakt in de periode wanneer je boekt:

  • Wanneer je een camper boekt langer dan 6 maanden voor vertrek, dan betaal je slechts 10% van de huursom + € 35 service- en garantiekosten als aanbetaling!
  • Mocht je een camper tussen 6 maanden en 3 maanden vooruit boeken, dan betaal je slechts 25% van de huursom + € 35 service- en garantiekosten als aanbetaling! 3 maanden voor aanvang van de huurperiode vragen wij de volgende aanbetaling van 25% en 3 weken voor aanvang de laatste 50%.
  • Vertrek je binnen 3 maanden, dan betaal je 50% van de totale huursom. Je hebt drie dagen om deze betaling te voltooien. Drie weken voordat je reis begint ontvang je een nieuw betaalverzoek voor de overige 50%.
    De borg wordt pas 3 weken van te voren in rekening gebracht. Je krijgt de borg binnen een week weer retour mits er geen claim door de verhuurder wordt opgelegd.
  • Boek je de camper binnen 3 weken voor aanvang zal het gehele bedrag in één keer betaald moeten worden.