Share the freedom - Goboony

Investeer mee in het leukste camper-deelplatform van Europa

Investeer nu

Investeer nu

Help ons 1 miljoen campervakanties te realiseren

Veel mensen willen graag op avontuur met een camper.
In Europa worden 2 miljoen campers gemiddeld 11 maanden per jaar niet gebruikt. En dat vinden wij zonde.

Daarom brengt Goboony mensen in contact met campereigenaren die hun camper willen delen met als doel: 1 miljoen camperreizen realiseren.

Het afgelopen jaar is Goboony 300% gegroeid. Meer dan 1.600 campereigenaren hebben inmiddels hun camper gedeeld en we hebben meer dan 15.000 mensen blij gemaakt met een campervakantie.

Om door te groeien in Europa hebben wij je hulp nodig.
Onze crowdfunding-campagne is officieel live. Investeer je in Goboony, dan beleg je je geld tegen een mooi rendement van 6% en zo help je mee ons doel te behalen.

Ben je geïnteresseerd in onze crowdfunding?
Lees hier alle informatie en investeer ook!

Share the freedom, Goboony

Traction

Hoe staan we ervoor?

3.404 Camper trips
10 dagen Gem. verhuur periode
7.523.690 Afgelegde km’s
300% Groei in boekingen t.o.v. 2016
1.611 Campers
2.833 Goonies
4 landen in 2017
180% Groei in campers t.o.v. 2016

Joehoeee… I’m in the boony

Markt facts

Hoe staat de markt ervoor?

Een camper wordt maar 4 weken per jaar gebruikt

Wat zonde dat die stil staat! Door de camper te delen en te verhuren verdien je je eigen camper terug.

Market calendar

In Nederland komen er ± 7500 campers per jaar bij +7% per jaar

Market graph

Record aantal campers in Nederland!

Sinds 2010 is het aantal geregistreerde campers in Nederland gegroeid met bijna 50%! Op 1 januari 2010 stonden er 65.000 campers in Nederland geregistreerd. Eind 2017 zijn dat er al ruim 108.000. Op vakantie gaan met een camper is zeer populair. Het woord ‘camper’ is dan ook één van de meeste gezochte zoektermen op marktplaats.

(bron: NKC Nederlandse Kampeer Club / Marktplaats)

De campermarkt in Europa groeit hard

In 2017 staan in Europa ruim twee miljoen campers geregistreerd. Naar verwachting groeit deze markt in vijf jaar tijd naar 2,8 miljoen campers. 5 tot 10 procent van de campereigenaren geeft aan zijn camper wel te willen delen. Gezien de trend (50% van de vakantiehuizen wordt gedeeld en verhuurd) is de verwachting dat deze markt de komende jaren heel hard gaat groeien.

(bron: NKC Nederlandse Kampeer Club)

Goboony is succesvol voor camper- eigenaren

795 Gemiddelde weekprijs camper

Een niet gebruikte camper is veel geld waard.

De gemiddelde prijs voor een week huur van een camper is op Goboony 795,-. Dat is veel geld. Het loont dus echt om je camper te delen.

8wk Gemiddelde aantal weken verhuur

De camper wordt gemiddeld 8 weken per jaar meer gebruikt.

Dat is al een fantastisch resultaat. Want dat betekent dat er meer mensen van een campervakantie kunnen genieten, zonder dat daar extra campers voor moeten worden geproduceerd.

6.360 Gemiddelde totale opbrengst

Dat levert per jaar een serieus bedrag op voor onze Goonies.

Goboony is een sterke community omdat we voor onze Goonies 4 x waardevol zijn: gemakkelijk verhuren, veilig betaalproces, goede opbrengsten en misschien wel het allerbelangrijkste ‘het delen van de liefde voor campervakanties met elkaar’.

“Wij willen dat iedereen in zijn leven een keer de vrijheid van een camperreis kan ervaren.”

We brengen daarom mensen in contact met campereigenaren die hun camper willen delen via Goboony, het meest gebruiksvriendelijke camperdeelplatform van Europa met als doel: 1 miljoen camperreizen realiseren.

Share the freedom - Goboony
Klantenbeoordeling

Een rapportcijfer om mee thuis te komen

Van de 578 beoordelingen van Goboony scoren we gemiddeld een 8,8. Dat is een cijfer om trots op te zijn. Maar het betekent ook dat we de hoge verwachtingen voordurend waar moeten maken. Daarom werken we nauw samen met onze Goonies en blijven we continu innoveren.

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.8/10

578 beoordelingen bij

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star 10

Na veel zoeken en vergelijken vind ik Goboony de beste internetsite. Niet alleen erg makkelijk om campers te zoeken en te boeken, maar ook voordeliger dan zijn concurrenten.

Danny uit Son en Breugel – 22 november 2017

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star half 9

Een goede en overzichtelijke site. De personen waar ik mee in contact ben gekomen zijn zeer vriendelijk en denken met je mee. We hebben dan ook direct geboekt ;)

Saskia uit Zwolle – 27 november 2017

Onze Goonie community

Met de Goonies BBQ’en, elkaar inspireren, tips uitwisselen.

Goboony en zijn Goonies

Samen met onze campereigenaren, die we Goonies noemen, bouwen we aan een hechte community. Wij zijn één grote familie, want Goboony is van ons allemaal. Samen maken we het mogelijk om mooie momenten, mooie verhalen en mooie avonturen met elkaar te delen door mensen op avontuur te sturen met een Goboony camper.

De founders

Kwamen elkaar tegen in Nieuw Zeeland tijdens hun camperreis. Drie jaar later zaten ze weer bij elkaar aan de keukentafel. Het idee werd een plan. Het plan werd concreet. Goboony zag in de zomer van 2015 het levenslicht. Samen met hun team zijn zij de drijvende kracht achter Goboony.

Mark de Vos

Mark de Vos

Co-founder

Kocht twee campers die om onverklaarbare redenen regemaltig niet gebruikt werden en bedacht daarom Goboony. Was commercieel directeur van een automotive groep, later consultant om bedrijven te helpen bij groei. Heeft een vlotte babbel, ziet het leven zonnig in en zit regelmatig met zijn gezin in de boony.

Foppe Mijnlieff

Foppe Mijnlieff

Co-founder

Het creatieve brein achter Goboony. Is helemaal thuis in de online wereld, heeft meerdere startups geholpen om van een idee tot levensvatbaar product te komen: he’s getting things done! Hij is regelmatig achter de piano te vinden en als de zon schijnt zit hij waarschijnlijk op een terrasje te genieten.

Map photos Map
Supply managers, communicatie managers, online marketeers en …

It’s the teamwork that makes the dream work

Goboony bestaat uit een internationaal team van Nederlanders, Engelsen, Italianen, Belgen en Friezen. Allemaal vrolijke specialisten die onze verhuurders en huurders ondersteunen.

Goboony Team

Geavanceerd, multi language en multi currency platform voorbereid op groei

Native speakers in Goboony HQ zodat we in ieders moedertaal kunnen helpen

Sterke Goonie Community van campereigenaren

Huidige partners en investeerders

Advisory board

Ronald Zwartkruis

Ronald Zwartkruis

Ondernemer & Investeerder

Ronald is sinds 1999 ondernemer en heeft zijn wortels in het online marktonderzoek. Na de verkoop van zijn bedrijf in 2015 en een tussenstap in de deeleconomie met Parkyourcar is hij terug bij NETQ Healthcare; in 2008 door hem opgericht, nu werkzaam als directeur. Als investeerder in zowel SnappCar als Goboony en met zijn eigen ervaring en netwerk als ondernemer draagt hij via de Advisory Board bij aan strategische vraagstukken en groei. Als het gaat om vakanties heeft hij zijn hart verpand aan de bergen.

Stan Stolwerk

Stan Stolwerk

Directeur NKC (Nederlands kampeerauto Club)

Binnen de NKC is Stan als directeur verantwoordelijk voor visie- en strategie ontwikkeling. Community building en User data zijn essentieel bij het binden en verleiden van de consument. Stan is inspirator, een verbinder en geeft mensen in zijn team vrijheid en verantwoordelijkheid: cruciaal voor succes. Met zijn netwerk en kennis van de markt helpt Stan binnen de Advisory board om Goboony naar de next level te tillen.

Angel investors

25 Investeerders hebben de start van Goboony mogelijk gemaakt en hebben met zijn allen geinvesteerd in een dijk van een platform en een het fundament gelegd voor de verdere uitrol in Europa. Als je Goboony gaat crowdfunden dan bevind je je in goed gezelschap.

Joehoeee… I’m in the boony

Help ons het grootse camper-deelplatform van Europa te worden.

Met jouw investering bouwen we samen Europa's grootste camper-community.