Plezier is een must – Camper met alle mogelijke luxe voor uw gemak en ontspanning

Bewaard in favorieten
 • Categorie Familie
 • Brandstof Diesel
 • Aantal slaapplaatsen 4 bedden
 • Aantal zitplaatsen 6 stoelen
 • Freek Freek

Voor deze camper gelden flexibele annuleringsvoorwaarden wanneer je door Corona maatregelen toch niet op reis kunt.


De Camper

 • Merk: Bürstner
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Type: Familie
 • Aantal zitplaatsen: 6
 • Brandstof: Diesel
 • Bouwjaar: 2004
 • Transmissie: Automaat
 • Benodigd rijbewijs: B

Omschrijving

Te huur onze mooie en zeer complete half-integraal camper. We hebben deze camper al tijd in ons bezit, en zijn er, net als al onze huurders, heel erg tevreden over. We hebben er zelf al heel wat reisjes en reizen mee gemaakt naar Duitsland, Oostenrijk, Italië, Slovenië, Kroatië, Luxemburg, België en uiteraard ook Nederland. Huurders gingen naar Denemarken, Zweden, Noorwegen, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Waarom zou u onze camper moeten huren? Wel, om de volgende redenen:

1. Het is een hele fijne camper, van alle gemakken voorzien, zoals goed vast bed, keuken met grote koelkast/vriezer, 3-pits gasfornuis, combiketel voor warm water en oventje, ruime zithoek, douche en toilet en meer dan voldoende (kast)bergruimte. De automaat in combinatie met cruise control rijdt heerlijk, ook in de bergen komt hij uit de voeten.
2. Het is in alle opzichten een meer dan veilige camper, wordt alle jaren gekeurd en zeker ook door het volledige alarm wat erop zit.
3. De camper wordt heel compleet aan u meegegeven. U hoeft in principe alleen uw eigen slaapspullen (kussen, dekbed, hoeslakens e.d.) en uw eigen persoonlijke spullen mee te nemen alsook eten en drinken.
4. De camper is volledig zelfvoorzienend, mede door het zonnepaneel. Stroomaansluiting moet uiteraard, maar is niet altijd nodig, want er is 230 volt beschikbaar. Een douche en wc zijn zoals al gezegd aan boord.
5. Geen verborgen kosten of extra kosten voor allerlei opties, tot 1000 km vrij per volle week huur.
6. Als verhuurder bieden wij onze huurders de service die nodig c.q. gewenst is, zoals gratis auto stallen in de wijk, indien nodig en beschikbaar een transfer van en naar dichtstbijzijnde treinstation in Elst.

Hieronder leggen we onze redenen om deze camper te huren aan u uit.

Hele fijne camper:
Deze automaat met cruise control camper rijdt op diesel en is te besturen met rijbewijs B. De krachtige en tegelijk redelijk zuinige 2800 cc motor (1 op 10 is mogelijk) is sterk genoeg om ook rustig aan door de bergen te rijden. De camper heeft een lengte van 7,60 meter. Er is een vast 2-persoons bed (195 x 135) met een echt goede matras en de dinette is eventueel om te bouwen tot een volwaardig 2-persoonsbed (210 x 125). Indien je hier gebruik van wenst te maken geef je dat even aan en dan geven wij een extra kussenstuk voor het bed mee. De dinette bevat 4 zitplaatsen, waarvan 2 (in de rijrichting) voorzien van rolgordels. In totaal kunnen er dus 4 personen mee. Voor vier volwassen mensen zijn de slaapruimten prima te doen, voor twee volwassenen en twee kinderen is het heel goed te doen. Er zijn een douche en toilet aan boord. Natuurlijk is een douche op een camping ruimer en gerieflijker, maar ook deze douche is, indien gewenst, te gebruiken. De keuken is voorzien van een 3-pits gasfornuis, oventje, een grote koelkast en apart vriesvak. Veel koel- en vriesruimte dus om voor enkele dagen boodschappen in op te bergen. Een combiketel op gas zorgt voor warm water en eventueel verwarming, er is echter ook een elektrisch kacheltje met thermostaat aanwezig, hiermee is de camper veel sneller lekker behaaglijk warm. Het warme water in de boiler is voldoende om met twee personen kortstondig na elkaar te douchen, niet erg lang uiteraard. Onder het bed (de “berging”) is voldoende bergruimte en in de camper zijn veel kastjes met veel opbergruimte. Er is een vuilwatertank en een schoonwatertank. Op de fietsendrager achterop de camper kunnen twee fietsen meegenomen worden. Om lekker buiten te kunnen zitten heeft de camper een ruime luifel en zijn een tafel met vier goede stoelen en een lekker tenttapijt beschikbaar. Indien gewenst in bijvoorbeeld het voorjaar en najaar is de luifel te voorzien van tweezijdig een windscherm.

Veilige camper:
De camper staat op een AL-KO chassis, zogenaamde breedspoor-opstelling, wat zorgt voor een veel stabielere wegligging, en dat merk je ook zeker tijdens het rijden. Ook de vier nieuwe banden (febr. 2021) zorgen voor een prima wegligging en daarmee veilig rijdcomfort. Verder zijn er een gasmelder, koolmonoxide melder, blusdeken en brandblusser aanwezig. Voor de inbraakveiligheid is de camper voorzien van een alarminstallatie op alle te openen delen in de camper. Hoewel het geen heel jonge camper is (bouwjaar 2004) is deze technisch in goede staat om verantwoord er veilig mee op pad te gaan. De camper krijgt voor het verhuurseizoen begint een grote beurt en een nieuwe APK. De gasinstallatie moet eens per twee jaar worden herkeurd. Ook zelf lopen we de camper na iedere verhuur helemaal na en verhelpen mogelijke kleine gebreken of storingen. Vanwege de leeftijd mag de camper niet in milieu zones (Duits: umweltzones) komen. Voor doorgaande snelwegen door milieu zones is dat geen enkel probleem.

Complete camper:
Met compleet bedoelen we, dat nagenoeg alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie aanwezig is. Dus alleen je eigen privé-spullen meenemen is voldoende. In de douche is een extra stang gemaakt (zie foto) om kleding op te hangen. Bij gebruik willen maken van de douche is deze stang simpel weg te halen. Voor lekkere muziek onderweg is er een DAB+ radio met bluetooth om te streamen vanaf je mobieltje, verder een microfoon voor handsfree bellen en een USB aansluiting. In de cabine zijn aan iedere zijde een drie standen ventilator geïnstalleerd voor de nodige verkoeling indien gewenst. De keuken is ruim voorzien van alles wat nodig is voor 4 personen. Ook voor huurders welke eventueel wat slechter ter been zijn is de camper met zijn lage instap fijn. In de camper hebben we een overgangsstuk gemaakt van de lagere achterzijde naar de hogere voorzijde, het cabine-gedeelte (hebben alle campers). Als je slechter ter been bent en je hebt behoefte aan dit overgangsstuk geef dat bij de aanvraag even aan, zorgen wij dat hij in de camper ligt als je hem komt ophalen. De camper wordt geheel gebruiksklaar afgeleverd met een volle brandstoftank, een gevulde gasfles, indien gewenst een gedeeltelijk volle gevulde schoonwatertank en toiletvloeistof voor uw reis. Het bed is opgemaakt met een matrasbeschermer en een onderlaken. Voor de wat koudere avonden is er een klein elektrisch kacheltje met thermostaat aanwezig om de camper snel even op temperatuur te brengen. U neemt zelf uw eigen theedoeken, handdoeken, kussens, dekbed en hoeslakens mee. Wij vinden dat het hygiënist voor alle partijen.

Zelfvoorzienende camper:
Zelfvoorzienend wil zeggen, dat je in principe (wel afhankelijk zonne-uren uiteraard) overal kunt staan en dus niet direct gebonden bent aan een elektriciteitsaansluiting en de aanwezigheid van sanitair. De koelkast kan je dan op gas laten draaien, dus die vreet dan geen stroom uit de huishoudaccu. De mooiste plekjes hoef je aldus niet te laten schieten omdat je geen stroom hebt of sanitair, douchen kan in de camper zelf. Op het dak ligt een zonnepaneel en er is een 600 Watt omvormer (12-230 volt) aan boord. Met een zuivere sinus, waardoor apparaten tot max. 600 Watt er op aangesloten kunnen worden, meer wattage is niet mogelijk. In de camper zijn extra een waterkoker en koffiezetapparaatje van 600 Watt aanwezig. Samen met de spiksplinternieuwe huishoudaccu en elektroblock (juli 2021), maakt dat de camper zelfvoorzienend.

Geen verborgen kosten:
De prijs is, met uitzondering van de kilometers boven de 1000, all-in. De meeste huurders hebben aan 1000 km per week ruim voldoende. Dus geen extra of verborgen kosten. Ook geen extra opties, waardoor de uiteindelijke huurprijs toch nog weer hoger wordt. Alleen de borg en de brandstof van je reis betaal je nog. Inleveren met een volle tank diesel is de afspraak. Nagenoeg de meeste huurders welke de camper al vol bepakt met hun auto hier op komen halen kiezen ervoor de camper schoonmaakkosten van 95,00 euro voor hun rekening te nemen.

Extra service:
Bij aankomst met de trein kunnen we u in overleg eventueel van het station in Elst halen. Komt u met de auto, dan kan die gratis geparkeerd worden in onze rustige woonwijk. Voor uw vertrek krijgt u een complete uitleg over de camper, zodat u met alle gemak op weg kunt, ook ligt er een map in de camper met alle gebruiksaanwijzingen. Tijdens uw reis zijn we nagenoeg altijd bereikbaar voor vragen. In de camper liggen wegenkaarten, campinggidsen, info boeken over regio's, plattegronden van diverse steden ... enz. van Europa. Verder is de up-to-date Garmin Camper 770 navigatie voor Europa uitgerust met de ACSI , MHF en Campercontact app. Alle drie geven ze u veel informatie over locaties van campings, camperplaatsen e.d.

Kortom, we proberen er alles aan te doen wat in ons vermogen ligt om u een fantastische vakantie te bezorgen met onze mooie, volledige en praktische camper.


Voorzieningen

 • Airco Woonruimte
 • Bed & Linnengoed
 • Campingset (stoelen + tafel)
 • Douche
 • Fietsendrager
 • Gasfles
 • Keuken inventaris
 • Koelkast
 • Luifel
 • Toilet
 • TV
 • TV ontvanger
 • Verwarming
 • Warm water
 • Zonnepaneel
 • Achteruitrijcamera
 • Airco tijdens rijden
 • Cruisecontrol
 • Imperiaal
 • Navigatie
 • Stuurbekrachtiging
 • Trekhaak

Verzekeringen

Vanaf € 14,80 per dag verlaag je het eigen risico & de borg naar € 150, af te sluiten in het boekingsproces.


Tarieven

 • Aantal vrije km per week: 1.000 km
 • Kosten per extra km: € 0,20
 • Schoonmaakkosten: € 0
 • Last-minute korting
  - Boekingen binnen 1 week: 8%
  - Boekingen binnen 2 weken: 3%
 • Langboek korting
  - Boekingen langer dan 1 week: 2%
  - Boekingen langer dan 2 weken: 4%
  - Boekingen langer dan 3 weken: 7%
  - Boekingen langer dan 4 weken: 8%

Annulering


Huisregels

 • Roken toegestaan: Nee
 • Huisdieren toegestaan: Nee
 • Buitenland toegestaan: Ja
 • Wintersport toegestaan: Nee
 • Festivals toegestaan: Nee
 • Minimum leeftijd: 23 jaar

Bestuurders dienen minimaal 23 jaar oud te zijn en reeds 3 jaar of langer in het bezit te zijn van het voor deze camper vereiste rijbewijs.

We geven de camper mee op basis van goed vertrouwen. We verwachten dat onze huurders er mee omgaan alsof het hun eigen camper was. We hanteren een all-in tarief, dus geen verborgen kosten, opties en dergelijke.

Geen schoonmaakkosten, mits de camper keurig en goed schoon terug wordt gebracht zoals we hem ook meegeven. Blijkt dat niet het geval, dan brengen we voor het schoonmaken € 95,- in rekening. De vuilwatertank en het chemisch toilet dienen leeg en schoon te zijn.

We verhuren niet aan groepen jongeren.

De camper is voorzien van een GPS-tracker, bedoeld om deze in geval van diefstal te kunnen stoppen en op te sporen en om enigszins zicht te hebben op de snelheid, waarmee gereden wordt. Gedurende langere tijd met hoge snelheid rijden vinden wij en de camper niet zo prettig.


Beschikbaarheid

 • Ophalen vanaf: 15:00 uur
 • Retourneren tot: 11:00 uur
 • Minimaal 3 dagen

15 Recensies

We hebben een prachtig familie weekend gehad mede dankzij de camper van Freek. Zeer compleet ingericht, luxe en een heerlijk matras om op te slapen. Alles werkt naar behoren en Freek is een hele flexibele aardige man waar hele fijne afspraken mee te maken zijn. Wij maken graag nog meerdere keren gebruik van deze camper. September 2022
Reactie van Freek Hallo Gerdy en Pieter, ik vind het echt fijn als huurders een fijne tijd hebben met de camper, daar geniet ik zelf ook van. Jullie ongedwongen en relaxte houding gelijk bij de eerste ontmoeting is voor mij als verhuurder top. Dan geef je graag en rustig je camper mee, bedankt voor de mooie woorden en graag tot een volgende keer dan maar.
De camper is van alle gemakken voorzien. Reis is probleemloos verlopen. Genoten van de comfort die camper biedt. Eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam. Augustus 2022
Reactie van Freek Hallo Johan en Thea, bedankt voor de fijne recensie. Goed te horen dat jullie echt genoten hebben en alles goed bevallen is. Jullie waren fijne huurders en camper was keurig netjes schoon ingeleverd, tot een volgende keer zou ik zeggen.
Wij zijn 2 vrienden die met de camper een aantal dagen naar Oostenrijk zijn geweest voor de F1. We kregen een duidelijke uitleg van Freek en voor een aantal vragen die we hadden tijdens ons verblijf kregen we direct antwoord. Het is een echte aanrader om deze fijne camper eens te huren met daarbij de vriendelijke en goede uitleg van Freek, helemaal top! Juli 2022
Reactie van Freek Hoi Danny en Roy, bedankt voor de fijne en vriendelijke reactie. Ik vind het belangrijk om mijn huurders met een goed gevoel op pad te sturen en bij toch nog onduidelijkheden zoveel mogelijk bereikbaar te zijn. Prettig te horen dat dat bij huurders ook zo ervaren wordt. Ik zou zeggen, tot volgend jaar 😉
De camper van Freek is ons goed bevallen heel compleet qua uitrusting en prettig dat het een automaat is. De afwikkeling met Freek verliep ook prima. Voor ons voor herhaling vatbaar om deze camper nog eens te huren. Kees en Martha Juni 2022
Reactie van Freek Hallo Kees en Martha, bedankt voor de mooie review. Jullie waren ook lekker makkelijke huurders, heerlijk relaxed en losjes, fijn om mee te maken. We zien jullie graag een volgende keer weer komen.
De camper van Freek is top. We zijn met zijn 4e weggeweest en waren van alle gemakken voorzien. In de camper heb je veel ruimte en alles zit erop en eraan. Mei 2022
Reactie van Freek Hallo Marloes en Karl, bedankt voor jullie review en dat je zo tevreden bent geweest over de camper. Ik wens jullie veel geluk en vooral heel veel mooie momenten en plezier samen met jullie eigen camper straks.
Hoi Freek en Jenny, we kijken terug op een heerlijke vakantie met jullie camper! Amper ervaring in het rijden met een camper, heeft Freek ons alles prima uitgelegd. Het rijden ging goed, het is niet de snelste camper, maar we hadden vakantie en geen haast. De camper bevat alles wat je nodig hebt en het was heerlijk om op de camping aan te komen en in mum van tijd aan de koffie te zitten. Een fijne ervaring met de camper en zijn baasje! Mei 2022
Reactie van Freek Hoi Netty en Tom, dank jullie wel voor de lieve en mooie review. Het was ook leuk jullie alles uit te leggen, vriendelijke mensen welke echt zin hadden op vakantie te gaan. En camper weer netjes schoon terug gebracht, fijne huurders kortom. Tot een volgende keer.
We hebben een heerlijke trip gemaakt. Een hele fijne camper die prettig op de weg lag. En wat hebben we er ook heerlijk in kunnen slapen. April 2022
Reactie van Freek Hallo Marente en Egbert, dankjewel voor deze mooie review. Jullie waren lekker "losjes" camperaars. Fijn in het contact, tot een volgende keer.
Was een hele fijne camper we hebben de camper alweer gereserveerd en contact met de huurder was voortreffelijk. November 2021
Reactie van Freek Dankjewel voor mooie woorden John en Renate. Contact met jullie was ook fantastisch, aan zulke relaxte en aardige mensen geef je gewoon met vertrouwen en plezier je camper mee. Tot de volgende keer zullen we maar zeggen.
Mooie ronde door Vlaanderen gemaakt met de camper van Freek. Mooie, complete camper. Opvallend ruim en veel licht door de vele ramen en luiken. Fijn bed, prima keuken. En Freek de jonge legt alles prettig uut. Gewoon erg fijn dus! September 2021
Reactie van Freek Haha, leuk dat je me nog 'jong' inschat Mary. Bedankt voor je mooie recensie, probeer altijd zo compleet mogelijk te zijn in mijn uitleg. Jullie zijn ook hele fijne huurders, niks geen opsmuk of poespas, recht door zee en makkelijk. Camper weer netjes ingeleverd, we zien jullie graag een keer terug komen om jullie zoektocht naar een eigen camper te bevestigen.
We zijn ruim een week op vakantie geweest met de camper van Freek. Camper is lekker groot en dus goed toeven met 2 personen. Zijn naar de Elzas /Frankrijk geweest en later nog aan de Mosel gestaan /rheinland-pfalz. Met af en toe toch best pittige heuvels trekt de camper het prima. Freek is altijd benaderbaar onderweg voor vragen en bij eventueel problemen denkt hij mee aan oplossing, zodat het vakantiegevoel blijft. We hebben een heerlijke vakantie gehad . Rob & Lianne September 2021
Reactie van Freek Hallo Rob & Lianne, bedankt voor de mooie woorden. Vind het inderdaad belangrijk dat het vakantiegevoel bij onze huurders altijd blijft overheersen. Kleine dingen, vraagjes zijn randzaken voor ons, lossen we gezamenlijk op indien nodig. Jullie zijn netjes met de camper omgegaan zoals je mag verwachten. Hoop dat jullie nog eens met een glimlach aan deze vakantie terug denken. Jullie zijn voor verhuurders fijne huurders, lekker open, houden wij wel van. Tot een volgende keer.
Door de Coronaperikelen toch maar besloten een Camper te huren voor een vakantie in Nederland. Gezien de uitgebreide beschrijving kwamen wij uit bij de Camper van Freek en Jenny. Bij het ophalen kregen wij van Freek een duidelijke uitleg en hij wees ons nog op de map met uitgebreide info welke in de Camper lag. We hebben er twee weken mee rondgetoerd en het was een hele fijne Camper om in te rijden, mede door de automatische versnelling. Verder is er een prima navigatiesysteem aanwezig die rekening houd met de grote van de Camper en je voorziet van allerlei info zoals Campings en Camperplekken. In de Camper zit een grote koelkast en vriesvak zodat je niet iedere dag boodschappen hoeft te doen. Heel prettig met het Hollandse weer was het kacheltje waardoor het snel lekker warm was. Al met al is deze Camper ons prima bevallen. Juli 2021
Reactie van Freek Hallo Egbert Jan, heel erg bedankt voor jullie prachtige reclame voor ons, zijn we uiteraard erg blij mee dat je het zo fijn ervaren hebt in alle facetten om onze camper te huren. Wij waren ook heel erg blij met jullie, onze kreet 'ga met de camper om alsof hij van jezelf is' was bij jullie in goede handen. We kregen de camper aan alle kanten op en top terug. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer.
Met m’n 2 kids weekend met de camper van Freek weg geweest. Erg vriendelijke uitleg en camper was helemaal compleet Op de weg merk je amper dat je in een camper rijdt. Super. Op de camping, Luifel uit, stoelen en tafel er onder en vakantie. Slapen ging prima met z’n 3e erin. Terug brengen verliep ontspannen en prima. Echt een aanrader. Juli 2021
Reactie van Freek Hoi Erik, dankjewel voor je mooie recensie, leuk te horen dat met name ook het rijden van deze camper je zo goed bevallen is. Wat vriendelijkheid betreft geldt nog altijd het gezegde "wie goed doet goed ontmoet". De camper werd netjes schoon en op tijd terug gebracht volgens onze afspraak, i.v.m. de nieuwe huurders diezelfde middag was dat erg fijn. Tot een volgende keer.
Na enige overweging hebben wij deze camper gehuurd voor een week. Vanaf het eerste moment van reserveren is alles prima verlopen. Deze camper is van alle gemakken voorzien en heeft dan ook alles wat je nodig hebt. Bij het ophalen wordt alles uitgelegd, zeker handig als je voor het eerst met een camper op pad gaat. De camper was mooi schoon. Het contact met de eigenaar is gemoedelijk en ongedwongen. Wij hebben er een week van genoten. Zeker een aanrader. Juni 2021
Reactie van Freek Dankjewel Patric voor deze mooie reactie. Fijn dat je het contact en uitleg zo ervaren hebt, daar houd ik ook van. Geldt zeker wederzijds, je voelt aan huurder gelijk aan hoe daar mee om te gaan. Jij en je vriend waren heel prettige personen in de omgang. Bedankt voor het zuinig zijn op onze camper en tot volgende keer zullen we maar zeggen.
Wij hebben voor het eerst een camper gehuurd van Freek. En het was ook onze 1e reis met de camper! We kwamen aan bij de camper en ik was heel erg zenuwachtig maar Freek stelde me gerust en legde alles rustig uit. Hij had zelfs een klapper gemaakt waar alles nog eens duidelijk in vermeld stond. We hebben echt een top vakantie gehad. Ook tijdens onze reis hadden we een prettig contact met Freek. We konden zelfs een dag bijboeken dat was geen probleem. En gelukkig kon dat ook! Er stond op die dag nog geen boeking. Het is een fijne mooie schone, compete camper!!! En het flesje wijn was heerlijk om even bij te komen van onze 1e reis! We willen zeker nog een keer de camper huren, voordat we er zelf 1 zouden willen kopen. Dank jullie wel voor onze 1e top ervaring met jullie camper!! Groetjes de meiden! Mei 2021
Reactie van Freek Dankjewel meiden voor de mooie woorden, wij hebben ook echt genoten van jullie. Was echt heerlijk die onbevangenheid bij de start van jullie vakantie en de enthousiaste verhalen bij terugkomst, ik houd daarvan. Ook het inleveren van de camper is keurig netjes gegaan, was prima schoon en vol getankt, kortom TOP. Wij zien jullie graag weer terug, fijne gezellige mensen, goede huurders die gemaakte afspraken nakomen. Veel plezier met de napret van jullie vakantie.
Onze eerste camper ervaring is goed bevallen. Na een uitgebreide overdracht en instructies over de camper, zijn we door Nederland gaan rijden. We waren positief verrast over de hoeveelheid kastjes en de uitgebreide inboedel van de camper. We zijn tevreden over het contact met de verhuurder, zowel vooraf, tijdens en na afloop van onze reis. Mei 2021
Reactie van Freek Dankjewel Emiel, wij zijn ook erg tevreden over het contact met jou en zijn blij dat onze camper jullie zo goed bevallen is. Emiel en zijn gezin zijn heel netjes met de camper omgegaan. De camper zag er bij terug komst weer schoon en piekfijn uit, volgens afspraak. Echt super om de camper zo terug te krijgen! Jullie zijn huurders zoals we die graag zien komen.