Camper huren in Lelystad

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.7!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.7/10

396 beoordelingen bij

Waarom boeken bij Goboony?

Makkelijk

Regel alles online, van het zoeken tot het boeken. Lekker makkelijk, op het moment dat het jou uitkomt.

Zorgeloos

Verhuurders gunnen iedereen de vrijheid van hun camper. Je vindt ze in allerlei soorten en prijsranges.

Veilig

Alle campers die via Goboony worden aangeboden voldoen aan de wettelijke eisen en zijn voorzien van de juiste verzekering.

Camper huren in Lelystad

Als je gek bent op het IJsselmeer dan moet je een camper huren in Lelystad. Deze prachtige stad ligt op steenworp afstand van het IJsselmeer. Daarbij heeft deze stad ook een aantal enthousiaste camper eigenaren! Het mooiste van deze camper eigenaren is dat zij het gevoel van vrijheid wat je in een camper beleeft graag met jou willen delen. Zij bieden hun camper aan op de website van Goboony en delen zo hun geluk.

We snappen goed dat jij nu staat te springen om een camper te huren in Lelystad! Daarom kun je op deze pagina campers vinden die bij jouw wensen passen.
Alle campers op ons platform zijn volledig verzekert en voorzien van een APK. Kijk snel rond en begint hier je vakantie!

Lees meer …

Meer dan 5.750 huurders gingen je voor

Joke

Het was van te voren duidelijk hoe de pechhulp door de verhuurder geregeld was. Dat gaf me een veilig gevoel.

Joke ging deze zomer op reis met een camper via Goboony.

Peter

Dankzij het Goform is het duidelijk wat de staat van het voertuig is op het moment dat je vertrekt. Dat voorkomt discussies achteraf.

Pieter heeft dit jaar 2 lange weekenden gecamperd via Goboony.

 

Camperplaatsen in Lelystad

Er zijn drie camperplaatsen in Lelystad, waarvan één gratis. Deze gratis camperplaats is eigenlijk meer een parkeerplaats, maar geschikt om te overnachten en kampeergedrag is hier niet toegestaan.

  • Camping ‘t Oppertje

Dit is de perfecte camping als je van rust en natuur houd. Deze camping ligt naast het natuurgebied ‘De Oostvaardersplassen’. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van de omgeving en in alle rust kunt wandelen of fietsen.
Alle voorzieningen zijn aanwezig op deze camping en je kunt gratis je toiletcassette en vuil water lozen. Deze camping kost 20 euro per overnachting, best wat geld maar de moeite waard!

  • Buytenplaets Suydersee

Deze camping is vooral aan te raden als je met kinderen op vakantie gaat. Op deze camping is namelijk een gratis zwembad, wat heerlijk is als het lekker weer is. Daarbij is er ook een dierenweide waar hertjes, geitjes en schapen grazen.
Ook deze plek is middenin de natuur en biedt alle rust die je verlangt (en verdient) tijdens je vakantie. Alle voorzieningen zijn aanwezig op de camping en een overnachting kost hier 18 euro.

Bezienswaardigheden in Lelystad

Wie bezienswaardigheden in Lelystad zegt, zegt Bataviastad! In dit prachtige winkelcentrum kun je naar hartelust shoppen en terugkeren naar de camper met je handen vol.

Maar Lelystad heeft veel meer te bieden dan shoppen alleen. Je bent immers op vakantie, shoppen kan thuis ook.

Bezoek daarom niet Batavia Stad, maar de Bataviawerf. Hier ligt een prachtige reconstructie van VOC-schip de Batavia uit 1628. Laat je door enthousiaste vrijwilligers gidsen door de wereld van de scheepsbouw in de Gouden Eeuw en luister naar de mooiste verhalen over het leven aan boord, de VOC en zeeheld Michiel de Ruyter. Op dit schip kun je ook kennismaken met oude ambachten en kun je een eigen spijker maken.

Evenementen in Lelystad

De nationale oldtimerdag is een zeer populair evenement in Lelystad. Hier vind je 400 prachtige historische auto’s die je van dichtbij kunt bekijken. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats op de Bataviaboulevard tussen de Bataviahaven en Batavia Stad. Het evenement is gratis te bezoeken en is het grootste oldtimer evenement van Nederland. Dit jaar is de Nationale Oldtimerdag op zondag 17 juni en toevallig is dat ook vaderdag!