Weekendje weg? Huur een camper voor een weekend

Bekend van

Ook zo toe aan een weekendje weg? Lekker even uitwaaien op het strand, de tijd nemen voor jezelf en je naasten en genieten van de kleine dingen? Een camper huren voor een weekend geeft je hier alle mogelijkheid toe.

Camper huren weekend

Niks lekkerders dan op vrijdagmiddag de deuren van kantoor achter je dicht te trekken en je klaar te maken voor een mini avontuur met de camper. Door een camper te huren via Goboony ben je snel ready to go. We hebben een ruim aanbod van campers die door particulieren verhuurd worden door heel Nederland dus je hoeft alleen de camper op te halen bij jou in de buurt, naar je eindbestemming te rijden (Nederland zit vol mooie plekjes voor een weekend dus je hoeft niet ver) en je luifel uit te klappen. Daarna kan het grote genieten beginnen.

De vrijdagavond leent zich vaak perfect voor een knusse avond in of voor de camper (afhankelijk van het seizoen) met lekker eten en spelletjes. Daarna kan je er op zaterdag lekker op uit trekken. Zoek van tevoren uit waar je naartoe wil. Ben je gek op steden en cultuur? Ga dan naar een leuke stad. Liever de natuur in? Veel campings en camperplaatsen liggen in de natuur en zijn de perfecte basis voor fiets- en wandeltochten door de landerijen, het bos of over het strand. Camperplaatsen kun je vinden via de app Campercontact, ook kun je naar bijvoorbeeld een natuurkampeerterrein gaan. Dit zijn fijne kleine campings in de natuur en je mag er vaak ook een vuurtje maken. Verder staat onze inspiratiepagina staat vol mooie camperplaatsen en campings. Er bestaan trouwens ook camperplaatsen en campings met wellness faciliteiten, als je daar van houdt is dat de perfecte manier om tijdens je weekend nog meer te ontspannen. Op zondagochtend kun je op veel plekken genieten van een vers ontbijtje en daarna kun je weer lekker rustig en onthaast naar huis rijden. Zet je navigatie op snelwegen vermijden en je weet zeker dat je over mooie rustig weggetjes komt die bijdragen aan dat gevoel.

Onderaan deze pagina vind je een overzicht van campers die je voor een camper kunt huren. Dit weekend nog een camper huren? Er zitten ook een aantal campers tussen die last-minute korting geven. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Waarom een camper huren via Goboony?

Grootste aanbod campers in Nederland
Voor iedereen een camper
We helpen je verder!
Help Center
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Duurzaam reizen

Camper huren voor een weekend