Bewaard in favorieten
Verwijderd uit favorieten

Camper huren in Spijkenisse

0 Filters
Sorteer op:

Filters

Reset

Datums

Dagprijs

-

Waar start je reis?


Slaapplaatsen

Type camper

Gemak aan boord

meer zien
minder zien

Tijdens het rijden

meer zien
minder zien

Bouwjaar

Aanbiedingen

 

Camper huren in Spijkenisse

Onder de rook van Rotterdam vind je het mooie Spijkenisse. Een leuke stad die zeker het bezoeken waard is met de camper. Via de site van Goboony bieden enthousiaste camperaars in Spijkenisse en omgeving hun camper aan. Tussen dit ruime aanbod campers vind jij ongetwijfeld jouw droomcamper voor de vakantie. Op zoek naar een oude volkswagen of juist naar een splinternieuwe camper om van te genieten in de zon? Goboony biedt het allemaal aan!

De campers zijn uiteraard verzekerd en zijn voorzien van een APK. Kijk gerust tussen het brede aanbod en vind jouw pareltje!

Lees meer …

Meer dan 242.750 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Spijkenisse

Wil je in Spijkenisse de camper neerzetten en de stad gaan ontdekken? Dat kan, maar in Spijkenisse zijn er niet veel camperplaatsen. Toch hebben we voor jou een prachtige camperplaats opgezocht die je zeker bezocht moet hebben!

  • Camperplaats de oude Maas

Sinds kort is er in Spijkenisse een prachtige camperplaats. Je hebt niet in Spijkenisse gestaan als je hier niet geweest bent! Deze camperplaats bevindt zich namelijk pal naast de Maas en heeft uitzicht op de Spijkenissebrug.

Op deze camperplaats mag je 72 uur staan, maar hier zijn helaas geen voorzieningen. Toch is deze camperplaats de moeite waard om drie dagen te bezoeken. Je kunt namelijk via de Spijkenissebrug naar Spijkenisse fietsen en deze stad bezoeken. Ook kun je via de nieuwe fietsbrug Hoogvliet bereiken of fiets lekker via het schapenpad naar Brielle, Oostvoorne of andere plekken. Genoeg te doen!

Bezienswaardigheden in Spijkenisse

Spijkenisse is een stad met veel bezienswaardigheden. Wat je bijvoorbeeld echt gezien moet hebben in Spijkenisse is het centrum. Dit is een gezellige binnenstad, vooral als het zonnetje schijnt. Je kunt er lekker eten op de Berenboot en een wijntje of biertje drinken op één van de vele terrasjes.
Als je echt dingen wil zien in Spijkenisse, maar weet je niet waar je moet beginnen? Boek dan een rondvaart bij Rederij Fortuna! Zij laten jou de prachtige plekjes die Spijkenisse rijk is zien vanaf het water.

Ben je een echte kunstliefhebber? Dan is het bezoeken van Gallerie Hofman echt iets voor jou. Hier wordt verschillende kunst tentoongesteld die ook nog eens uitgeleend wordt!
Mocht je dus in de buurt van Spijkenisse wonen, dan kun je voor de camperreis een prachtig kunstwerk lenen en vervolgens op de terugreis weer terug brengen.

Evenementen in Spijkenisse

In Spijkenisse zijn een aantal leuke evenementen die je in de zomer mee kunt maken. De weekmarkt die op 27 maart begint en tot 31 december duurt is daar één van. Iedere dinsdag en vrijdag komen marktkoopmannen naar de binnenstad van Spijkenisse toe om hun waren daar te verkopen, maar vooral enorm veel gezelligheid te brengen naar de stad!

7 April begint in Spijkenisse de jaarlijkse Truckrun. Dit is een optocht van verschillende vrachtwagens waar verschillende mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking aan mee doen. Een indrukwekkend gezicht, maar vooral een enorm gezellig evenement in Spijkenisse!