Bewaard in favorieten
Verwijderd uit favorieten

Camper huren in Emmen

0 Filters
Sorteer op:

Filters

Reset

Datums

Dagprijs

-

Waar start je reis?


Slaapplaatsen

Gemak aan boord

meer zien
minder zien

Tijdens het rijden

meer zien
minder zien

Type Camper

Bouwjaar

Aanbiedingen

 

Camper huren Emmen

Wil je een camper huren in Emmen? Dan zit je bij Goboony goed. Via Goboony verhuren particuliere camper eigenaren hun camper. Zo kun jij gemakkelijk en snel een camper huren bij jou in de buurt. De campers zijn allemaal goed verzekerd en APK gekeurd en of je nu een buscamper of familie camper zoekt, op Goboony vind je het allemaal.

Op deze site staat een overzicht van alle campers in Emmen en mocht je daar geen geschikte camper kunnen vinden, dan kun je ook zoeken binnen de provincie Drenthe. Kijk snel verder, je droomvakantie is nog maar een paar klikken van je verwijderd!

Lees meer …

Meer dan 160.750 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen Emmen

De provincie Drenthe is ook altijd een populaire vakantiebestemming en in Emmen ben je ook nog eens zo in Duitsland. Met je camper wil je natuurlijk wel overnachten op een mooie camperplaats en Camperplaats Emmen is daar zeer geschikt voor. Het is een prima plek en op loopafstand van het winkelcentrum en dierenpark Wildlands. De ideale plek voor een nachtje en dagje Emmen. Er zijn niet veel voorzieningen op de camperplaats, maar deze is dan ook wel gratis.

Bezienswaardigheden Emmen

Er zijn een aantal leuke bezienswaardigheden in Emmen. De bekendste is waarschijnlijk Wildlands Adventure Zoo. De dierentuin is helemaal vernieuwd en is opgedeeld in een aantal streken. Je kunt ijsberen spotten in het ijzige poolgebied Nortica, tussen de olifanten en apen varen in het tropisch oerwoud Jungola en een avontuurlijke tocht maken in een safaritruck over de savanne van Serenga. In het Veenpark, ook wel Veenmuseum genoemd, komt de Drentse veen historie tot leven. Je rijdt en vaart door nostalgische dorpen en een natuurlijk hoogveengebied met echte turfafgraving. Elke dag kun je de bakker, de kruidenier, de klompenmaker en de turfsteker zien werken. Erg bijzonder is het Hondsruggebied, dat van UNESCO de status van Europees Geopark gekregen heeft, vanwege de combinatie van boeiende geologie, een bijzonder landschap en de opvallende invloed van de mens. Daarmee is het het eerste Geopark in Nederland. Als je gek op kunst bent, dan moet je naar Het Van Gogh Huis in Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Dit is het enige openbaar toegankelijk pand in Nederland waar Vincent van Gogh woonde en werkte.

Evenementen in Emmen

Er zijn ook vele evenementen in Emmen. Er zijn van allerhande markten, muziekoptredens, tentoonstellingen, huifkartochten en festivalletjes. Om een duidelijk en actueel overzicht te krijgen van de evenementen in Emmen, kan je het beste even kijken op de agenda van emmenmaakthetmee.nl.