Bewaard in favorieten
Verwijderd uit favorieten

Camper huren in Alphen aan Den Rijn

Sorteer op:

Filters

Reset

Datums

Dagprijs

-

Waar start je reis?


Slaapplaatsen

Gemak aan boord

meer zien
minder zien

Tijdens het rijden

meer zien
minder zien

Type Camper

Bouwjaar

Aanbiedingen

 

Camper huren in Alphen aan den Rijn

Jouw vakantie begint met een camper huren in Alphen aan den Rijn! ‘Huh, Alphen aan den Rijn?’, hoor ik je zeggen. Ja, in Alphen aan den Rijn kun jij namelijk jouw droomcamper heel makkelijk huren. Via de website van Goboony vind je verschillende campers die voldoen aan jouw wensen en jou een onvergetelijke vakantie bezorgen. Maar wat is er nu zo bijzonder aan deze campers?

Deze campers zijn namelijk eigendom van enthousiaste verhuurders die het ultieme gevoel van vrijheid met jou willen delen. Zij bieden hun camper met verzekering en APK aan via Goboony en staan te springen om dit geluk met jou te delen. Wil je een kijkje nemen in ons brede aanbod op onze website? Kijk dan onderaan deze pagina!

Lees meer …

Meer dan 160.750 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn zijn twee verschillende camperplaatsen. Beide zijn zeer geschikt om langere tijd te verblijven, maar de camperplaats die ons het meest geschikt lijkt lichten we hier uit.

  • Polderflora Camping & Lodges

Deze camperplaats biedt ruimte aan vier campers, maar daarnaast zul je ook te maken hebben met kampeerders en caravans. Dit zorgt voor een gezellige sfeer op deze camping en geeft je de mogelijkheid tot het uitwisselen van tips over de omgeving.
De camperplaats bevindt zich middenin de natuur en laat je echt tot rust komen. In de omgeving kun je lekker wandelen en fietsen. Om het centrum te bereiken zal je gebruik moeten maken van de fiets of het openbaar vervoer. Met de camper kan natuurlijk ook!

Bezienswaardigheden in Alphen aan den Rijn

Aan bezienswaardigheden in Alphen aan den Rijn is er echt geen tekort! De volgende bezienswaardigheden zullen jullie vast bekend in de oren klinken.

Allereerst is er het vogelpark Avifauna. In dit park kun je verschillende vogels bekijken en genieten van een dagje dierentuin. Van sierlijke papegaaien tot krachtige roofvogels, alles is te zien in dit bijzondere park!
Ook is er natuurlijk het Archeon in Alphen aan den Rijn. Dit museum wordt veel bezocht door scholen tijdens het jaarlijkse schoolreisje, maar is ook voor de ouderen onder ons zeker het bezoeken waard. Dit museum neemt je mee in de rijke historie van de aardbewoners. Een groot voordeel van dit park is dat het lekker in de buitenlucht is!

Evenementen in Alphen aan den Rijn

'Het zomerspektakel aan het meer’ is het bekendste evenement in Alphen aan den Rijn. Op dit evenement komen jaarlijks enorm veel mensen af. Verschillende grote artiesten die Nederland rijk is komen tijdens dit weekend optreden. Ook is er op dit evenement een markt en kunnen kinderen hun idolen ontmoeten. Het programma op zaterdag wordt afgesloten met een spetterende vuurwerkshow. Zondag kan je meedoen met een Obstacle Run! Het allerleukste aan dit evenement is dat de entree gratis is. Dit evenement begint op vrijdag 1 juni en duurt tot zondag 3 juni.