Zo zorg je dat je huurders een extra bijzondere camper ervaring hebben

13 november 2015 in Tips voor eigenaren

Jij weet natuurlijk als geen ander dat je als camperverhuurder niet alleen een camper, maar een complete belevenis aanbiedt. Op pad gaan met een camper is nou eenmaal een hele bijzondere ervaring. Hier vind je een aantal tips waarmee je die ervaring voor je huurders nog nét iets kunt upgraden.

Landkaart

# Als je camper toch eens verhalen kon vertellen….

Als je jouw camper via Goboony verhuurt, heb je vast al veel verschillende huurders gehad. Je camper heeft dus waarschijnlijk al heel wat van de wereld gezien. Wat zou het toch leuk zijn als de volgende huurders zouden weten wat je camper allemaal heeft meegemaakt. Dit kun je doen door een reisdagboek in je camper te leggen. Je huurders (of jijzelf) kunnen in het dagboek schrijven waar ze met de camper zijn geweest, wat ze hebben meegemaakt en wat je vooral niet mag missen op deze locatie! Voor je volgende huurders leuk om tijdens hun vakantie wat inspiratie op te doen, en voor jou ook leuk om achteraf te lezen. 

Extra tip: Je kunt naast het reisdagboek ook nog een scratch map in je camper neerleggen of ophangen. Op deze landkaart kun je met een muntje de landen wegkrassen waar de camper is geweest. Deze kun je onder andere hier bestellen.

Picknick

# Zorg voor een picknick voor onderweg

Gaan je huurders een lange rit tegemoet? Dan moeten ze onderweg waarschijnlijk een stop maken om een hapje te eten. Echter word je van het gemiddelde wegrestaurant niet bepaald vrolijk. Er zijn onderweg vaak wél een hoop leuke plekjes om te stoppen voor een picknick. Je zult je huurders vast enorm blij maken met een gevulde picknickmand in de camper. Een paar broodjes, wat fruit en een pak sap kunnen de reis een stuk aangenamer maken!

Wijn

# Verrassing bij aankomst

Het voordeel van een camper is natuurlijk dat je bij aankomst op de camping gelijk je vakantie begint. Geen gedoe met tentstokken en haringen. Je draait gewoon de luifel uit, zet je stoel buiten en klaar is Kees. Op één ding na natuurlijk; lekker een wijntje of biertje om de start van je vakantie te vieren! Je maakt je huurders natuurlijk enorm blij als je voor vertrek een flesje wijn of een paar biertjes in de koelkast hebt gelegd! 

Weg zoeken

# Deel je camper(ervaringen)

Je hebt misschien in de loop van de jaren wel een verzameling reisgidsen opgebouwd van al je eigen vakanties. Weet je waar je huurders naartoe gaan? Leg dan alvast een reisgids van dit gebied voor ze klaar in de camper. Voor veel steden kun je al voor een paar euro een reisgids op de kop tikken. Bijvoorbeeld deze van Spotted by Locals of van 100% Travel. Of misschien heb je zelf wel een paar leuke tips over dit gebied. Schrijf deze dan voor je huurders op. Deel niet alleen je camper, maar ook je camperervaringen!