Zo maak jij jouw camper aantrekkelijk voor verhuur

21 augustus 2015 in Verhuurtips en Tips voor eigenaren

Geweldig! Je hebt besloten dat jij je camper wilt gaan verhuren. Door je camper te verhuren kan je een leuk zakcentje verdienen. Wel is het natuurlijk belangrijk dat jouw advertentie er uit springt. Met deze tips maak jij je camper en advertentie extra aantrekkelijk.

Zorg voor een leuke omschrijving

Potentiële huurders vinden het belangrijk en leuk om een goed beeld te krijgen van je camper. Een idee is om bijvoorbeeld te vertellen waar de camper allemaal is geweest. Vertel verder over alle voorzieningen van jouw camper. Ook kan je in je omschrijving in het kort iets over jezelf vertellen, verwijs dan verder naar je biografie!

Vul de biografie over jezelf in

Het is fijn om te weten wie er met jouw camper op pad gaat. Maar ook voor de huurder is het fijn om te weten wie er achter de camper zit! Dit is jouw kans om te zorgen dat een huurder van jou de camper wilt huren en niet van iemand anders. Wat voor werk doe je? Heb je een gezin? Waarom verhuur jij je camper via Goboony?  Wat zijn je hobby’s en interesses? Vergeet ook niet om een duidelijke profielfoto in te stellen.

Reken een marktconforme prijs

Het delen van je camper is leuk, en het kan ook nog is leuk verdienen, maar hoe weet je of je de goede prijs voor je camper rekent? Een goed idee is om te kijken naar soortgelijke campers op Goboony, hoeveel rekenen deze verhuurders? Als de prijs van deze campers lager ligt, hoeft dit niet te betekenen dat jij jouw prijzen ook moet verlagen. Je kan bijvoorbeeld extra voorzieningen toevoegen, zoals een gasfles meeleveren, of je navigatiesysteem kosteloos mee verhuren. 

Extra voorzieningen

Een verhuurder kan het onderscheid maken in de voorzieningen die hij of zij aanbiedt. Zoals in de vorige tip al beschreven kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een gasfles mee te leveren, of misschien je navigatie systeem. Deze ‘extra’ voorzieningen die andere huurders misschien niet meeleveren, kunnen er voor zorgen dat huurders jouw camper kiezen en niet die van een andere verhuurder. Geef bijvoorbeeld de BBQ mee!

Camper barbeque

Een goede verzekering

Huurders vinden het belangrijk dat ze veilig op weg gaan. Je kan makkelijk invullen hoe de camper verzekerd is, en ook of er vervangend vervoer en pech hulp geregeld is in geval van nood. Tip: het is belangrijk dat je over een verzekering beschikt met verhuurmodule. Beschik je hier nog niet over? Onder andere de NKC heeft een gunstige verzekering voor je camper.

Overweeg om minder borg te vragen

Op Goboony bepaal je als verhuurder zelf hoeveel borg je hanteert. Ook is de borg logekoppelt van het eigen risico. Borg is immers een voorschot op het eigen risico. Dus je zou een lager bedrag voor de borg kunnen hanteren dan het eigen risico. Dit maakt je camper aantrekkelijk om te huren natuurlijk. Mocht er wat gebeuren dan incasseert Goboony voor jou alle naheffingen tot aan het eigen risico. 

Maak goede foto’s

Foto’s zijn de eerste indruk die een potentiele huurder met jou camper heeft. Super belangrijk dus! Een mooie, duidelijke foto maken is echter moeilijker dan vaak wordt gedacht. Gelukkig hebben wij hier een aparte blog over geschreven, die je hier kan lezen: 10 handige tips om jouw camper te laten spreken op foto’s

Volkswagen busje