Zo financier je voordelig de aanschaf van jouw camper

2 april 2021 in Tips voor eigenaren

Droom jij er ook van om je camper in te stappen en het avontuur tegemoet te rijden? Maar is die droom onbereikbaar omdat de aanschaf ervan een te grote uitgave is? Dan is er goed nieuws, want tegenwoordig zijn er campers voor ieder budget te vinden en zijn er verschillende financieringsmogelijkheden beschikbaar. In dit artikel vertellen we je hoe je voordelig de aanschaf van jouw camper financiert! 

Goboony camper verhuur

Zo financier je voordelig de aanschaf van jouw camper

  1. Particulier verhuren via Goboony 

Naast het gebruik van je camper voor je eigen vakanties, is er ook de mogelijkheid om buiten de eigen vakanties je camper via Goboony te verhuren. Per jaar kun je daar zo’n €4.000 tot €5.000 extra mee verdienen! Van het geld dat de verhuur je oplevert kun je je camper goed onderhouden, alle onkosten betalen en zelfs je camper aflossen op langere termijn. Wie weet kan je er zelf ook nog eens extra van op vakantie! Toch nog niet helemaal overtuigd? Hier vind je meer redenen om je camper te verhuren

Het verhuren van je camper brengt uiteraard ook een paar zaken met zich mee waar je goed over na moet denken. Maak voor jezelf dus een duidelijk plan met welke insteek je wilt verhuren. Kom je er niet helemaal uit? Dan denken de kredietspecialisten van Kampeer Krediet kosteloos met je mee. Daarnaast zorgen zij ervoor dat je direct online, in een beveiligde omgeving, een vrijblijvende offerte ontvangt. 

  1. Via Kampeer Krediet

Kampeer Krediet is de specialist op het gebied van geld lenen voor recreatief Nederland. Wij bieden, in samenwerking met Kampeer Krediet, de beste verhuur camperlening van Nederland aan! Deze dienstverlening is gericht op het afsluiten van en besparen op financieringen voor (toekomstige) campereigenaren. Dit zijn geen ingewikkelde concepten of extra kosten, maar duidelijkheid en transparantie: je financiert je camper bij Kampeer Krediet tegen de beste voorwaarden en de laagste vaste rente van Nederland. Lees: de financiering is altijd boetevrij af te lossen (ook bij een persoonlijke lening)! De dienstverlening is daarnaast 100% onafhankelijk, waardoor je altijd het beste aanbod kunt doen. Die onbereikbare droom om met je eigen camper op pad te gaan, wordt op deze manier dus toch werkelijkheid! 

Goed om te weten: op Trustpilot krijgt de camper financiering een 9,5 en op MoneyView is deze ook in 2021 als beste beoordeeld!

Camper financieren voor verhuur als ondernemer of zpp'er

Ben jij een ondernemer of zzp’er? Ook dan kun je een financiering aanvragen voor de verhuur van jouw camper. Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden. Zo kun je financieren met een slottermijn: je krijgt dan een lagere maandlast en behoud de ruimte om een vast restant bedrag in een keer af te lossen. Gebruik je de camper privé, dan is de reguliere persoonlijke lening ook een optie. 

Een camper financiering bij Kampeer Krediet voldoet aan de volgende eigenschappen:

  • De financiering is altijd boetevrij af te lossen (ook bij een persoonlijke lening)
  • De persoonlijke lening heeft een vaste looptijd, vaste lage rente en de mogelijkheid om geld af te lossen 
  • Slottermijn financiering ook mogelijk, voor de laagste maandlast
  • De looptijd van de financiering is tussen 12 en 120 maanden
  • De minimale aanvraag leeftijd is 21 jaar en de maximale aanvraag leeftijd is 78 jaar en het krediet moet voor 81-jarige leeftijd zijn ingelost (er is een speciale senioren lening beschikbaar)
  • Een overlijdensrisicoverzekering is optioneel af te sluiten
  • Voor het afsluiten van een financiering worden nooit extra kosten in rekening gebracht

Korting

Er is meer goed nieuws om dichterbij die grote droom te komen: leden van Goboony betalen geen €119,- afsluitkosten voor een kredietbescherming, zoals overlijdensrisico. Daarnaast biedt Kampeer Krediet een gratis offertecheck voor fans van Goboony!

Heb je een financieringsvoorstel ontvangen van bijvoorbeeld je dealer of huisbank, dan checkt Kampeer Krediet gratis of deze voldoet aan de beste voorwaarden. Hierdoor weet je altijd zeker dat je het beste voorstel voor jouw specifieke situatie hebt gekregen. 

Vraag kosteloos een offerte bij Kampeer Krediet aan

Goboony adviseert en bemiddelt niet bij de totstandkoming van financiering. Voor een transparante dienstverlening kun je hier het dienstverleningsdocument downloaden. 

Let op! Geld lenen kost geld!