Zo financier je voordelig de aanschaf van jouw camper

2 april 2021 in Voor campereigenaren

Droom jij er ook van om je camper in te stappen en het avontuur tegemoet te rijden? Maar is die droom onbereikbaar omdat de aanschaf ervan een te grote uitgave is? Dan is er goed nieuws, want tegenwoordig zijn er campers voor ieder budget te vinden en zijn er verschillende financieringsmogelijkheden beschikbaar. In dit artikel vertellen we je hoe je voordelig de aanschaf van jouw camper financiert! 

Goboony camper verhuur

Zo financier je voordelig de aanschaf van jouw camper

  1. Particulier verhuren via Goboony 

Naast het gebruik van je camper voor je eigen vakanties, is er ook de mogelijkheid om buiten de eigen vakanties je camper via Goboony te verhuren. Per jaar kun je daar zo’n €4.000 tot €5.000 extra mee verdienen! Van het geld dat de verhuur je oplevert kun je je camper goed onderhouden, alle onkosten betalen en zelfs je camper aflossen op langere termijn. Wie weet kan je er zelf ook nog eens extra van op vakantie! Toch nog niet helemaal overtuigd? Hier vind je meer redenen om je camper te verhuren

Het verhuren van je camper brengt uiteraard ook een paar zaken met zich mee waar je goed over na moet denken. Maak voor jezelf dus een duidelijk plan met welke insteek je wilt verhuren.

  1. Goboony Financiering

Met Goboony Financiering financier je voordelig de aanschaf van je camper. Dit geldt voor zowel nieuwe als tweedehands campers, maar ook voor ombouw van verbrandingsmotor naar elektrische motor en voor ombouw van bus naar camper. En het mooie is: je kunt boetevrij aflossen op elk gewenst moment. Ontvang vrijblijvend een voorstel

Camper financieren voor verhuur als ondernemer 

Ben jij een ondernemer? Exclusief bij Goboony is het nu ook mogelijk om als ondernemer een financiering voor een camper af te sluiten waarbij verhuren is toegestaan. Financiering is mogelijk met financial lease en met netto-operational lease. 

Meer weten?

Goboony adviseert en bemiddelt niet bij de totstandkoming van financiering. Voor een transparante dienstverlening kun je het dienstverleningsdocument raadplegen. Vraag hier meer informatie aan over de financiering van je camper.

Let op! Geld lenen kost geld!