Video: dit gezin ging op camper vakantie tijdens de Corona lockdown

4 mei 2020 in Tips voor reizigers, Alles over Corona, Nederland & Camper- en campingtips

Mark en zijn gezin gingen tijdens de Corona lockdown op camper vakantie in eigen land. Ze hebben een heerlijke tijd gehad op twee campings met een camper van Goboony. In deze video vertelt Mark over zijn ervaring.

Corona proof vakantie met de camper

Juist nu tijdens de lockdown blijkt de camper een populaire keuze om toch nog op vakantie te kunnen gaan. Omdat je beschikt over je eigen sanitair, keuken en andere voorzieningen is het een veilige optie. Daarnaast ben je erg flexibel en kun je last minute je reisplannen aanpassen. Zo kun je om eventuele gesloten gebieden heen navigeren of juist doorrijden als straks de grenzen wel open gaan wanneer je op reis bent.

Camper vakantie in Nederland

Er is nog veel onduidelijk over de zomer en de mogelijkheden rond het boeken van een vakantie. We zien daarom dat veel gebruikers een camper boeken om in Nederland op vakantie te gaan. Er is ook op dit moment van alles mogelijk in eigen land. Er zijn tal van mooie camperplaatsen en natuurcampings gewoon open voor camperaars die over eigen sanitair beschikken. Daarnaast zijn er vele mooie camper routes te rijden en natuurgebieden te bezoeken.

Hier lees je wat er op dit moment allemaal mogelijk is met de camper in eigen land. Deze blog wordt regelmatig bijgewerkt.

Start met het plannen van je volgende reis

Om je op weg te helpen met het maken van je plannen hebben we hieronder al wat inspiratie en praktische tips voor je op een rij gezet. Zo kun je alvast genieten van de voorpret.

Bekijk aanbod