Top 10 coole campers voor stoere papa’s

14 juni 2017 in Tips voor reizigers

Vaderdag is de dag dat alle vaders in het zonnetje worden gezet. Het is daarom een geschikte dag om een camper uit te zoeken die helemaal past bij jouw stoere papa. Wij hebben de 10 coolste campers voor je uitgezocht!

1. Deze Dodge ambulance camper is wel heel bijzonder! Hij is super stoer en je vader wil hier vast graag in gezien worden. Extra leuk is dat je moeder juist heel blij zal worden van het interieur. Een unieke camper die dus voor beide ouders perfect is!

Goboony coolste campers stoere papas ambulance dodge2. Houdt jouw vader van gamen? Dan is deze Angry Bird camper de ideale camper voor hem! Zo kan hij op vakantie en toch verbonden blijven met een van zijn favoriete games.

Goboony coole campers stoere papas angry birds3. Droomt jouw vader er stiekem van om brandweerman te zijn? Dan kan zijn droom werkelijkheid worden met deze Brandweerwagen! De camper is een echte blikvanger, vooral door de zwaailamp op het dak.

Goboony coole campers stoere papas brandweerwagen4. Is jouw vader gek op festivals? Boek dan deze camper voor jouw vader! Rijden in deze camper is even wennen, maar geeft daarna een enorme kick! Met deze camper kan je naar allerlei weekend festivals. Neem hier eens een kijkje voor alle festivals die erg leuk zijn om met een camper te bezoeken!

Goboony coole campers stoere papas festival camper

5. Gaat jouw vader graag naar het strand? Neem hem dan mee in deze camper! Deze VW bus luistert zelfs naar de naam Beach en heeft super mooie beschilderingen van duinen en de zee.

Goboony coole campers stoere papas vwbus beach

6. Met deze landrover heb je het gevoel dat je op safari bent! De auto is voorzien van een daktent die binnen een minuut zowel in- als uitgeklapt is. Het beddengoed kan gewoon blijven liggen. Helemaal perfect voor de stoere papa’s die ook van gemak houden!

Goboony coole campers stoere papas landrover daktent

7. Is jouw vader een echte avonturier? Dan zijn hij en deze classic mercedes bus de perfecte match! Deze bus kan niet wachten tot hij weer nieuwe reizen mag maken!

Goboony coole campers stoere papas classic mercedes

8. Nog zo’n coole ouderwetse brandweerwagen, waarin jouw vader zich jullie held zal voelen! Deze brandweerwagen is een voormalig commando voertuig van de Duitse brandweer uit 1984. Nu is de wagen omgebouwd tot gezellige gezinscamper die zeer geschikt is voor reizen met kleine kinderen.

Goboony coole campers stoere papas duitse brandweerwagen

9. Zie je jouw vader al rijden in zo’n super toffe oldschool VW camper? Neem je vader mee op een weekend weg in ons eigen land en voel je samen met hem de helden van de weg!

Goboony coole campers stoere papas oldschool vwbus

10. Is jouw vader een echte vrachtwagenchauffeur? Dan is het wel heel cool om met deze Mercedes op reis te gaan!

Goboony coole campers stoere papas mercedes camper

Staat de perfecte camper voor je vader niet in dit rijtje, maar wil je wel graag een toffe campertrip met hem maken? Op onze website vind je nog veel meer campers, waar zeker een mooi exemplaar tussen staat! #LETSGOCAMPING

 

Bekijk aanbod