Goboony HQ is een boony op zich - Margje

4 februari 2018 in Over Goboony en Over Goboony

Afgelopen mei kwam ik voor de eerste keer binnenlopen bij Goboony. Een beetje zenuwachtig wel, want nieuwe dingen zijn altijd spannend. Toch voelde ik me direct op mijn gemak. Ik werd onthaald door een tiental blije hoofdjes die nieuwsgierig achter alle laptopschermen vandaan kwamen en dat stelde me direct gerust.

werken bij Goboony

In het begin was het werken wel een beetje wennen. Soms kon ik het idee dat ik op mijn 22e al vijf dagen in de week op kantoor zat niet helemaal aan. Ik ben gek op reizen en omdat we hier iedere dag met reizen bezig zijn, voelde ik me soms een beetje onrustig. Toch vind ik mijn werk nu zo leuk dat ik op zondag al zin heb om op maandag aan het werk te gaan. Dat werken op kantoor, waar ik een paar jaar geleden zo tegenop zag, blijkt namelijk best wel heel erg leuk te zijn!

Content marketeer is trouwens sowieso het leukste beroep dat je kunt hebben, vooral bij een bedrijf als Goboony. Iedere dag mensen inspireren om ook op camperreis te gaan en tips geven aan huurders en verhuurders. Ik ben altijd op zoek naar de leukste, mooiste en tofste vakantieplekjes, die bij ons beter bekend staan als boonies. Geen dag is hetzelfde en soms is het een beetje een chaos, maar dat je soms ineens je hele planning om moet gooien heeft eigenlijk wel wat. Op reis moet je dat immers ook vaak genoeg. Wat ik tot nu toe het allerleukste vond? Op de koffie gaan bij verhuurders om hen te interviewen over hun reiservaringen en hun ervaringen als camperverhuurders. Het was overal even gezellig en ik vond het bijzonder dat ik zomaar bij ze langs mocht komen. Een big smile heb ik eigenlijk altijd al, maar toen ik bij de verhuurders de deur uitstapte was ie nog veel groter. Overigens ben ik door het omgooien van de planning nog niet zo ver met het editten, maar de interviews zullen binnenkort echt te zien zijn! ;)

Wat mijn werk bij Goboony extra leuk maakt zijn mijn collega’s. Ons team krijgt steeds meer vaste mensen en dat maakt ons heel hecht. We werken hard maar zorgen er ook voor dat we genoeg plezier maken. Kennen jullie dat gezegde ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’? Reken er maar op dat we bij Goboony heel hard aan het leven zijn. Niet alleen op kantoor, maar ook in ons vrije tijd. Een borrel, samen eten, spelletjes avonden, samen sporten of samen naar een feestje, wij vermaken ons wel.

Bij Goboony heb ik mijn plek gevonden. Ik krijg de ruimte en vrijheid om de dingen te doen waar ik blij van word. Dat is ook de boodschap die ik graag mee wil geven. Bij Goboony zeggen wij ’Share the freedom” dat geldt voor iedereen die bij ons werkt. Het is voor mij het voorbeeld van deeleconomie. Voor mij is de ultieme deeleconomie namelijk een economie waar je zelf ook echt aan deel kunt nemen en deel van uit mag maken.