Indrukwekkend verhaal: Raymond met een door Goboony gesponsorde camper naar Tour for Life 

21 april 2021 in Ervaringen en Camperreisverhalen

Een 8-daagse fietstocht dwars door Italië naar Nederland, 1350 km en 19.000 hoogtemeters. Doe mij maar een roadtrip door Italië in een camper, denk ik dan. En toch gaat Raymond deze bijzondere tocht deze zomer per fiets maken. En niet zonder reden: hij doet dit om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker! Bij Goboony vonden we dat zo indrukwekkend, dat we besloten om hem te sponsoren. En ook jij kunt Raymond helpen!

Goboony Tour for Life

Raymond met een door Goboony gesponsorde camper naar Tour for Life

Tijdens de zogeheten Tour for Life halen zo’n 300 fietsende deelnemers geld op voor onderzoek naar kanker voor de Daniel den Hoedkliniek, een instituut dat direct gekoppeld is aan het Erasmus MC. Het met deze tocht ingezamelde geld wordt direct voor onderzoek ingezet om deze vreselijke ziekte uit de wereld te krijgen. Een ziekte die Raymond helaas van veel te dichtbij heeft meegemaakt en nog steeds meemaakt. Bij zijn vrouw Emily is vorig jaar april namelijk uitgezaaide borstkanker vastgesteld. Vanaf dat moment ontstond het idee om mee te doen aan de Tour for Life. 

Het was aanvankelijk de bedoeling dat Emily mee zou gaan als de begeleider van Raymond. Zij heeft dit helaas niet gered en is begin januari van dit jaar overleden aan de gevolgen van kanker. Een vreselijke situatie, maar Raymond is vastbesloten en beloofd Emily op haar sterfbed dat hij de tocht hoe dan ook gaat volbrengen. “Al kunnen we met het geld dat ik bij elkaar weet te krijgen maar een gezin of familie behoeden voor wat wij hebben meegemaakt en nog steeds moeten meemaken, dan is haar dood niet voor niets geweest”, aldus Raymond. Bij Goboony greep dit verhaal ons erg aan en besloten daarom deze camper te sponsoren. De schoonzus en zwager van Raymond zullen tijdens de Tour of Life vanuit deze camper meerijden en Raymond begeleiden. 

Naast de reguliere donaties die gedaan kunnen worden op de persoonlijke pagina van Raymond, is er ook een actie waarbij het mogelijk is om een etappe te sponsoren voor €1000,-. Sponsor je een etappe, dan kom je als hoofdsponsor met een groot logo op het shirt en op de door Goboony gesponsorde camper te staan! Je kunt uiteraard ook een kleine bijdrage aan een etappe doen, alle kleine beetjes helpen!

Wij willen Raymond alvast heel veel kracht en sterkte toewensen tijdens de Tour for Life. Wil jij ook graag bijdragen? Vergeet dan niet om naar de persoonlijke pagina van Raymond te gaan!