In the Spotlight: Camperplaats Vechtdal

5 maart 2018 in Bestemmingen, Tips voor reizigers, Campings en camperplaatsen & Nederland

Camperplaats Vechtdal krijgt een terecht plekje in the spotlight. Op de camperplaats zal het je aan niks ontbreken en als bonus krijg je daar ook nog een hele mooie omgeving bij. Alle reden dus om snel eens naar Overijssel te rijden en deze camperplaats te bezoeken.

Goboony in the spotlight camperplaats vechtdal

Camperplaats Vechtdal

Camperplaats Vechtdal is opgericht door Janny en haar man. Tijdens hun eigen camperreizen droomde Janny er van om zelf ooit ook een camperplaats te runnen. Die droom is nu uitgekomen. Ze hebben het super goed aangepakt. Door de jaren heen leerden ze wat ze zelf fijn en minder fijn vonden op camperplaatsen die ze bezochten en dat namen ze mee in de ontwikkeling van hun eigen camperplaats. Op Camperplaats Vechtdal zal het je daarom aan niets ontbreken. Het sanitair is netjes en het terrein ook. De camperplaatsen zijn ruim opgezet en er is ruimte voor zo’n twaalf campers. Vier camperplaatsen zijn zelfs voorzien van een hottub.

De camperplaats heeft alle campervoorzieningen die je nodig hebt. Van het lozen van je vuilwater tot wifi en van stroom tot services voor passanten. Je kunt zelfs je afval uitgebreid scheiden, dus ze zijn op deze camperplaats ook nog eens goed voor het milieu.

Extra faciliteiten

Wat Camperplaats Vechtdal zo bijzonder maakt, zijn de wellness faciliteiten. Vier camperplaatsen hebben hun eigen hottub. Na een korte uitleg mag je zelf aan de slag met het vullen van de tub, waarna je daarna zelf een vuurtje mag stoken dat het water opwarmt. En we kunnen je vertellen, dat is niet alleen lekker aan het einde van een mooie zomerdag, maar ook aan het einde van een winterdag. Terwijl het heel hard vriest, zit jij behaaglijk in het warme water.

Alsof dat nog niet lekker genoeg was, hebben ze op de camperplaats ook een sauna. Vergeet even alles om je heen en neem de tijd om te genieten van de weldadige werking van de  sauna. Wat extra fijn is, is dat de sauna privé is. Je gebruikt de sauna dus nooit tegelijk met andere gasten van de camperplaats.

En last but not least zijn er ook twee mogelijkheden voor een massage. Er is een massagestoel, maar je kunt ook kiezen voor een arrangement waarbij je een massage krijgt van een professionele schoonheidsspecialist. Die arrangementen zijn aangevuld met pakkingen, gezichtsbehandelingen en gebruik van de sauna.

Goboony in the spotlight extra faciliteiten

Goboony in the spotlight extra faciliteiten familie

 

Goboony in the spotlight extra faciliteiten sauna

Het Vechtdal en het Reestdal

Janny houdt zelf heel erg van de vrijheid die het buitenleven biedt en ze wil dat graag met anderen delen. Daarvoor zit ze in het Vechtdal en aan de rand van het Reestdal helemaal op de juiste plek. De natuur is er super mooi en heel geschikt om te wandelen en de fietsen. Janny heeft zelf vijf fietsroutes samengesteld die je meenemen langs de mooiste plekjes van de omgeving of bijvoorbeeld naar Zwolle. Het gebied is ook heel geschikt om te wandelen. Je kunt op de camperplaats zowel gratis als betaald wandelroutes krijgen. Als je van kunst houdt, fiets of wandel dan langs de Kunstwegen route. Hier vind je op de mooiste plekjes bijzondere kunstwerken.

Wat ook leuk is om te doen is eten bij de koksopleiding in Nieuwleusen. De koks koken op dinsdag- woensdag-  donderdag en vrijdagavond een 3 gangen menu waar je als gast gebruik van kunt maken. Wat extra leuk is, is dat je met meerdere gasten (vaak locals) aan één grote tafel zit. Gezelligheid gegarandeerd.

Wil je alles nog even rustig doorlezen, neem dan een kijkje op de site van de camperplaats. Hier vind je ook informatie over de tarieven en het reserveren.

Goboony in the spotlight Vechtdal Reestdal

Helemaal zin gekregen om deze camperplaats zelf te bezoeken, maar heb je geen camper? Geen probleem, je kunt gewoon een camper huren bij Goboony en toch deze mooie plek bezoeken. #LETSGOVECHTDAL

Bekijk aanbod