Goboony doet morele oproep: iedereen verdient een fijne zomervakantie

10 juni 2020 in Over Goboony

We zijn allemaal aan vakantie toe deze zomer, maar Nederland raakt nu al snel volgeboekt. Wij maken ons al 5 jaar hard voor het delen van je bezit, maar nu is het echt tijd om alles op alles te zetten. Deel deze oproep dus, zodat iedereen zijn camper, bootje of vakantiehuis gaat delen. Als je zelf iets hebt om te delen dan is dit het moment. Jij kunt de vakantie van vrienden, familie of anderen mogelijk maken. Wat ons betreft ben je dan een #vakantieheld!

Update 10 juni: de respons op onze oproep is overweldigend geweest. Vandaar dat Mark zijn camper een week meegeeft aan een vakantieheld die dat echt verdient. Dus, ken jij iemand die juist nu hard aan vakantie toe is? Of wil je een vakantieheld in het zonnetje zetten die jou deze zomer aan een fijne vakantie helpt? Stuur ons dan een berichtje op info@goboony.com of social media en leg even kort uit waarom je hem of haar nomineert. In de loop van volgende week maken we onze keuze.

Deel onze oproep nu

Deel deze oproep om iedereen duidelijk te maken dat er nu actie moet worden genomen. Alleen dan kunnen we samen deze zomer redden.

Deel deze oproep op Facebook
Deel deze oproep op Linkedin

goboony vakantieheld

Nederland raakt volgeboekt

Zo’n 2 miljoen Nederlanders willen vakantie gaan vieren in eigen land, maar ons land raakt in rap tempo volgeboekt. Zo dreigen veel mensen een fijne vakantie mis te lopen, terwijl die juist dit jaar zo welverdiend is. Op ons platform hebben we deze week een recordaantal nieuwe gebruikers, aanvragen en boekingen gezien. Het duurt niet lang meer voordat we compleet volgeboekt zijn. Daarnaast draait het overgrote deel van de toerismesector nog niet op volle capaciteit, en een vakantie in het buitenland is voor velen ook geen optie.

Morele oproep

Alleen samen kunnen we er dus voor zorgen dat iedereen alsnog op vakantie kan deze zomer. Daarom hebben we vanochtend een morele oproep gedaan om allemaal onze campers te gaan delen, maar ook onze vakantiehuizen en boten. We hebben met elkaar zoveel middelen voor een fijne vakantie, maar nu is echt de tijd om die op grote schaal te gaan delen.