Even voorstellen: Dirk Rezelman

30 augustus 2016 in Over Goboony

dirk op een cabrio camper

Bel je met Goboony? Grote kans dat je Dirk Rezelman (26) aan de lijn krijgt. Hij is zo'n beetje altijd aanwezig en is net als collega Werner blijven hangen na zijn stage. 

Wat is je rol binnen Goboony?

Goboony is zo'n bedrijf waar je gelukkig niet één vaste functie hebt en ook niet hoeft te hebben. Toen ik net begon bij Goboony mocht ik onderzoeken wat huurders en verhuurders op het platform bezig hield, hoe zij het verhuurproces ervaarden en hoe Goboony deze ervaring kon verbeteren. Veel analysewerk dus. Daarvandaan ben ik langzaam de klantensupport van Goboony in gerold en vorm ik nu samen met collega Werner de eerste linie in het beantwoorden van moeilijke vragen. Toch ben ik het meest op m'n plek wanneer ik lekker enthousiast kan vertellen over Goboony en al haar voordelen aan alle campereigenaren met interesse om te verhuren.

Wat doe je in je vrije tijd?

Theater fascineert mij enorm. Het is, naar mijn mening, de krachtigste manier om een verhaal over te laten komen. Zeven jaar geleden heb ik Theatergroep Azijn opgericht met twee vrienden. Azijn is een Utrechts theatergezelschap dat zich specialiseert in torenhoge ambities en bijna-realistische plannen, helemaal in mijn straatje dus! Naast mijn werk bij Goboony zet ik mij in om deze theatergroep naar een steeds hoger plan te tillen. Dit is ontzettend leuk en uitdagend werk. Soms is het lastig om deze (zeer verschillende) werelden te combineren, maar veel vaker vullen ze elkaar heerlijk aan!

Wat was je mooiste reis?

Wauw, tot nog toe dan? Haha. Ik denk dat ik toch moet gaan voor mijn rondreis in Midden-Amerika. Ondanks dat mijn ouders mij op m'n tiende meenamen op campervakantie in de Rocky Mountains. In Midden-Amerika heb ik zeven maanden rondgereisd, Spaans geleerd (en inmiddels weer verleerd), gewerkt in natuurreservaten en heel veel mooie dingen ervaren.

Waar zou je graag nog een keer naartoe willen?

Al heel lang wil ik ooit eens met een motor door Australië reizen. Maar dan wel zo'n oude diesel motor, waarbij een hamer een essentieel stuk gereedschap is. Als klein jongetje heb ik eens een reclame gezien waarin een man zijn baard scheerde in de achteruitkijkspiegel van z'n motor, midden in de woestijn. Dat beeld is bij me blijven hangen. Helaas blijft die droom zich maar uitstellen.

Daarnaast wil ik ook graag de Atlantische Oceaan over zeilen en ooit nog eens van het noorden van Canada naar het zuiden van Chili rijden en daar rúim de tijd voor nemen. Genoeg om over te dromen!

Wat is jouw ultieme gevoel van vrijheid? 

Tja, mijn ultiéme gevoel van vrijheid zit 'em denk ik in een leuke reis zonder te weten waar het heengaat. Maar dat kan ook al in de stad waar je woont. Wanneer je 's avonds of in het weekend in goed gezelschap bent en genoeg leuke ideeën hebt om te doen.

Wat is volgens jou het beste roadtrip nummer?

"Radar Love" van Golden Earring, zonder twijfel! Dat nummer is gemaakt om onderweg op te zetten!

BewarenBewaren

BewarenBewaren