COVID-19-beleid, gratis omboeken, veiligheidstips en veelgestelde vragen

25 juli 2020 in Alles over Corona

Goboony Corona Virus Maan H2  CamperCamper reizen zijn heel goed mogelijk!

Er zijn veel vragen gerezen over het reizen met een camper sinds de uitbraak van het Corona virus COVID-19. We leggen graag uit hoe je ook met de huidige maatregelen gewoon nog heerlijk kunt genieten van de camper. Verder informeren we je op deze pagina ook doorlopend over de voorzorgsmaatregelen die we in deze periode bij Goboony nemen.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Als je verdere vragen hebt kun je natuurlijk ook altijd bij ons support team terecht.

Hoe kan ik op reis met een camper? 

Juist in deze tijd kun je het beste met een camper op pad. Een camper fungeert namelijk als je persoonlijke, comfortabele quarantaine omgeving op wielen. Met een camper met keuken en slaapplekken aan boord ben je bovendien niet afhankelijk van de beschikbaarheid van hotels en restaurants. Bovendien vermijd je zo de drukte van openbaar vervoer en hotels met gemeenschappelijke faciliteiten. Met een camper is het tenslotte heel eenvoudig om 1,5 meter afstand te bewaren naar anderen. Wanneer je verder met de keuze van je bestemming en route onnodige drukte vermijdt, kun je dus vrij reizen zonder de aanbevelingen van het RIVM uit het oog te verliezen. Tenslotte zou je zelfs nog kunnen kiezen voor een camper met sanitair aan boord zodat je echt volledig zelfvoorzienend bent.

Hoe worden de campers schoongemaakt?

Onze community van zeer gewaardeerde verhuurders is zeer toegewijd aan het leveren van schone en betrouwbare campers. Bovendien vragen wij de verhuurders van Goboony te voldoen aan de hoge normen voor veiligheid en netheid, waaronder het reinigen van hun voertuigen volgens het Goboony hygiene protocol voor en na elke verhuur. Gecombineerd met het afzien van fysiek contact tijdens de overdracht, zorg je ervoor dat je het risico op besmetting tot het uiterste beperkt. Ook zijn er veel verhuurders die hun campers professioneel laten reinigen, juist in deze tijd. Je kunt meer informatie over het virus vinden op de website van het RIVM.

Kan ik mijn reis gratis annuleren?

Indien je reis door COVID-19 maatregelen niet kan doorgaan, dan kun je tot 7 dagen voor vertrek gratis annuleren. Zo kun je zonder risico je camper boeken. Bijna al onze campers zijn te boeken onder deze speciale voorwaarden. Deze zijn geldig voor boekingen die vanaf 1 oktober 2020 worden geplaatst.

Kan ik mijn reis gratis omboeken?

In principe kan elke boeking gratis worden omgeboekt. Dit moet natuurlijk wel worden overeengekomen met de eigenaar, met bevestiging van beide partijen. Dit biedt uitkomst als je door corona maatregelen niet op reis kan en zo kun je onbezorgd je vakantie boeken zonder risico. 

We begrijpen dat je misschien nog geen specifieke nieuwe datum hebt vastgelegd, maar dan kun je de eigenaar vragen om een voorlopig uitstel dat later moet worden gespecificeerd. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid. Houd er rekening mee dat als je je boeking uitstelt en deze later annuleert, de oorspronkelijke annuleringsvoorwaarden blijven gelden.

Waar kan ik terecht met vragen?

Onze collega's van support zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met eventuele vragen. Je kunt ons bereiken op support@goboony.com of via 085- 401 68 32.

Goboony Lezen Boek H2 Isolatie

Op reis met een camper

We raden je aan deze richtlijnen te volgen:

  1. Neem extra schoonmaakproducten mee en veeg de oppervlakken af. Een fles handdesinfecterend middel is altijd handig tijdens het kamperen!

  2. Vermijd drukke bestemmingen en ga voor rustige plekjes. Hierdoor kom je met zo min mogelijk mensen in aanraking. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een natuurcamping, of gratis kampeerplaatsen.

  3. Vind een aantal nieuwe recepten om in je camper te koken. Niet-bederfelijke waren zijn ideaal om tijdens het kamperen in de “bush” te gebruiken. Bovendien krijg je de kans om creatief te worden en bezig te blijven!

  4. Geniet van de natuur. Hierdoor blijf je actief terwijl je eventuele drukte vermijdt.

Goboony voorzorgsmaatregelen

Vanzelfsprekend volgen we het advies van de overheid op en werken we overwegend vanuit huis. We zijn nog steeds bereikbaar tijdens kantooruren en helpen je graag met al je vragen. Ondertussen proberen ook wij af en toe het thuiswerken te ontsnappen door vanuit een camper te werken: erg plezierig en een verfrissend decor voor online vergaderen!

Goboony Camper Isolatie H2 Corona Virus