Camper huren? Kopen is goedkoper!

5 december 2016 in Camper- en campingtips, Campertips en -weetjes , Tips voor reizigers & Tips voor eigenaren

Huur jij altijd een camper? Kopen is goedkoper! Maar welke camper kun je dan het beste kiezen en waarom? En wat kun je vervolgens allemaal met je nieuwe aankoop? Dat en nog meer tips lees je allemaal in dit blog!

Nieuwe camper kopen

Een nieuwe camper kopen, wie wil dat nu niet: je vakantie doorbrengen in een ruime camper die van alle gemakken is voorzien. Geen mankementen aan de motor want de camper komt tenslotte zo uit de fabriek gerold. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Wie een nieuwe camper wil kopen moet een flinke zak geld neerleggen.
Voor een Volkswagen “California Beach” buscamper betaal je al snel €60.000,-. Maar wil je echt met een luxe camper op pad, bijvoorbeeld met de Niesmann + Bischoff “ARTO 76 LE Clou Line Automaat”, dan loopt de prijs op naar €134.500,-. Laten we eerlijk zijn, dat is best een smak geld en dus zeker niet voor iedereen een optie.

Blog camper kopen en dan goboony tweedehands

Tweedehands camper kopen

Heb je geen €60.000,- over voor een nieuwe camper, dan is een tweedehands camper kopen misschien een betere optie. Op bijvoorbeeld Marktplaats worden veel campers aangeboden, voor ieder wat wils! Wanneer je rond de €10.000,- te besteden hebt, is er al ruime hoeveelheid aan keus.
Er zijn zoveel soorten campers dat dit proces even tijd kost. Zou je je camper ook willen delen, verhuren aan anderen, dan kun je het beste voor een camper kiezen met minimaal 4 slaapplaatsen. Camperen is helemaal hot en veel gezinnen met jonge kinderen willen zelfs het liefste minimaal 6 slaapplaatsen, zodat er makkelijk geleefd kan worden in de camper. Het mooi is dat deze grote campers nauwelijks meer kosten dan kleinere. Bij deze campermakelaar kun je op een veilige en eenvoudige manier een tweedehands camper kopen.

Geld terugverdienen door je camper te delen

Natuurlijk is een camper kopen, nieuw of tweedehands, een flinke uitgave! Gelukkig kun je snel weer wat geld terugverdienen door je camper te delen op de Goboony website. Het delen van producten of diensten is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Tegenwoordig delen we alles met elkaar via platforms als Uber, Blablacar, en natuurlijk koploper in de deeleconomie; Airbnb. Dus waarom ook niet je camper delen? Deze staat tenslotte meer stil naast je huis of in de stalling dan dat je er mee op pad gaat. Zonde vinden wij! In het hoogseizoen (tijdens de zomervakantie) levert je camper al snel €750,- per week op, afhankelijk van het bouwjaar, het aantal slaapplaatsen en de soort camper. De meeste campers kunnen vanaf april tot medio oktober goed verhuurd worden. Berekenen eens hoeveel je camper verhuren kan opleveren 

Mocht je nog vragen hebben voor, tijdens of na een boeking, bel of mail ons dan gerust! Wij helpen je graag. Tel: 085 401 68 32. Mail naar support@goboony.com. Wellicht helpt het lezen van onze blog over ‘de verschillende soorten campers’ bij het maken van je keuze!