Camp The Night Amsterdam: Kamperen Nieuwe Stijl

27 juli 2017 in Bestemmingen, Tips voor reizigers, Campings en camperplaatsen & Nederland

Bij Camp The Night brengen ze kamperen naar een heel nieuw level! Tijdens dit event draait het niet om alleen om kamperen met een camper, maar ook om kamperen in een geheel nieuwe stijl. Het nieuwe kampeerplatform Campspace.com tovert in de nacht van 12 op 13 augustus pop-up campings tevoorschijn op onverwachte plekken in Amsterdam.

Campspace

Campspace gelooft dat de aarde één grote kampeerplek is. Op het platform kun je de mooiste kampeerplekken vinden die je je maar voor kunt stellen. Ook kunnen kampeerders unieke ervaringen delen en elkaar inspireren. Het platform bestaat nog niet zo lang en elke dag werken ze aan verbeteringen. Om kennis met Campspace te maken, organiseren ze van 12 tot 13 augustus Camp The Night Amsterdam. Je kunt op de meest bijzondere plekjes kamperen en daar houden we bij Goboony wel van!

Goboony camp the night sfeer

Slapen en zweten in het Olympisch Stadion

De eerste bijzondere locatie is het Olympisch Stadion. Je kunt hier terecht met een tent, maar op deze locatie zijn ook campers toegestaan! Wil jij dit bijzondere evenement bezoeken met een camper van Goboony? Neem dan een kijkje bij onze campers die dat weekend nog beschikbaar zijn! Omdat we dit evenement zo leuk vinden geven we je ook nog eens een fijne korting van €25,-! Om die korting te kunnen activeren kun je gebruik maken van de code Goboonyhappycamping. Houd er trouwens wel even rekening mee dat de camper niet hoger dan 3,40 meter mag zijn!

Naast dat je hier lekker kunt ontspannen kun je hier, zoals het hoort in een stadion, ook sporten. Tijdens dit weekend zijn er door het hele stadion zijn stevige work-outs te volgen.

Kartonnen tent met uitzicht over Amsterdam

De volgende bijzondere locatie is op dakterras NEST, dat bovenop Hotel Casa Amsterdam ligt. Hier kan je kamperen in volledig verzorgde tenten van KarTent. Je kunt hier niet alleen van het uitzicht genieten maar ook van een gezamenlijk diner en live muziek. ‘s Morgens worden de kampeer gangers wakker gemaakt met een ontbijt op een (lucht)bed en kunnen eventuele liefhebbers een yogales volgen.

Drijven in Noord

Tijdens Camp The Night is er ook een pop-up camping op de drijvende tuinen in De Ceuvel. Er worden volledige verzorgde tenten klaar gezet op de begroeide, milieuvriendelijke vlotten. Op deze creatieve broedplaats in Amsterdam Noord kunnen kampeerders genieten van het avondeten en ontbijt, dat wordt verzorgd door Café De Ceuvel. Ook wel bekend als het meest duurzame café op aarde. In de avond wordt er een miniconcert gegeven.

Goboony camp the night de ceuvel cafe

Artistiek kamperen op het Science Park

De laatste kampeerplek is een hele bijzondere plek. Op Urban Campsite Amsterdam kun je overnacht in artistieke, bijzondere en te gekke kunstwerken. Alle kunstobjecten zijn voorzien van een comfortabel matras. Een plek waar Glamping en kunst samenkomen. Er wordt een gezamenlijke barbecue georganiseerd en ook kunnen de kampeerders pizza bakken in de speciale pizza oven. De volgende ochtend kun je genieten van een gezamenlijk ontbijt.

Goboony camp the night urban campsite amsterdamLijkt het je leuk om eens op deze bijzondere manier te kamperen? Boek dan snel een kampeerplek via Campthenight.com! #LETSCAMPTHENIGHT