Camperen voor het goede doel

Camperen voor het goede doel

Ruim twee jaar geleden is Goboony gestart met veel hulp van allerlei mensen. Daar zijn we dankbaar voor en nu wordt het tijd om ons succes weer in te zetten om anderen te helpen. Om dit te doen, zijn we een samenwerking aangegaan met de Bart de Graaff Foundation.

Met de Goboony camper een Bikkel steunen

Ultieme vrijheid voor mensen met een beperking

De Bart de Graaff Foundation ondersteunt mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking bij het starten van een eigen onderneming. Daarmee biedt de Bart de Graaff Foundation haar ‘Bikkels’ een grote mate van vrijheid. Een eigen onderneming helpt Bikkels om zelfstandig te kunnen functioneren in de maatschappij. Dat past goed bij de ideeën van Goboony, want wij hebben niet voor niks het motto ‘sharing the freedom’.                                                   

Een camper voor de Bikkels

We hebben voor de Bikkels van de Bart de Graaff Foundation een camper aangeschaft, waarmee we geld voor ze gaan inzamelen. Wij verhuren de camper en de opbrengst gaat naar de Bikkels. Hiernaast kunnen de Bikkels de camper ook gebruiken voor hun onderneming.

Wat kun jij doen om de Bikkels te helpen?

Wil jij ook de Bikkels van de Bart de Graaff Foundation steunen? Dan kan je dat doen op een van deze manieren:
 

  1. De Bart de Graaff camper huren! Bekijk en boek hem hier

  2. Word mentor van een Bikkel! Bevlogen ondernemers ondersteunen een Bikkel een jaar lang bij het starten van zijn/haar eigen bedrijf en doneren het benodigde startkapitaal van hun Bikkel.

Goboony camper - bart de graaff foundation